Home » Life & Style » Românii Au Talent. Cum arată noul juriu de la Pro TV, după plecarea Alexandrei Dinu și a lui Florin Călinescu

Românii Au Talent. Cum arată noul juriu de la Pro TV, după plecarea Alexandrei Dinu și a lui Florin Călinescu

Cojocaru Cristian / 09.10.2021, 11:13
Românii Au Talent. Cum arată noul juriu de la Pro TV, după plecarea Alexandrei Dinu și a lui Florin Călinescu

Emisiunea Românii au talent este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. Află cine va completa noul juriu în sezonul 12 din 2022, după ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit masa juraților.

Cine va juriza Românii au talent

Pro TV a anunțat nume noi în juriul Românii au talent pentru cel de-al  12-lea sezon care va reveni pe post în anul 2022. Noul juriu anunțat de către Pro TV va fi compus din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aceste nume au fost anunțate în condițiile în care filmările pentru cel de-al 12-lea sezon al show-ului au început.

La jumătatea lunii  iulie, Florin Călinescu își anunța plecarea de la masa juraților a emisiunii Româniai au talent, loc pe care îl ocupa încă din anul 2015. Acesta și-a argumentat plecarea din cadrul show-ului, afirmând că ”spiritul Pro nu mai există”. Ulterior, acesta s-a alăturat postului de televiziune Prima TV.

Tot din punctul de vedere al componenței juriului, surpriza anului 2021 a constat în plecarea lui Mihai Petre care a fost înlocuit de Alexandra Dinu. Astfel, la masa juraților se aflau Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Andra și Florin Călinescu. La începuturile emisiunii, juriul era format doar din Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre.

La începuturi, Pro TV s-a bazat pe formula Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre. În anul 2014, Mihai Petre a decis să se alăture postului Antena 1, iar în locul său a venit Mihaela Rădulescu. Frumoasa vedetă a fost pe scaunul juraților până în anul 2018, când a fost înlocuită înapoi de către Mihai Petre.

Cel de-al patrulea jurat care se așeza la masă în anul 2014 era Bebe Cotimanis. Un an mai târziu, acesta era înlocuit de Florin Călinescu, astfel că în cel de-al zecelea sezon, juriul era format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu.

românii au talent
Mihai Bobonete si Dragos Bucur vor face parte din juriul sezonului 12 al emisiunii Romanii au talent

Cine sunt Dragoș Bucur și Mihai Bobonete

Cei doi care vor veni la masa juraților în noul sezon vor fi Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Pentru cei care nu știu, Dragoș Bucur este un actor român de film, scenă și televiziune. El este și cel care prezenta emisiunea ”Visuri la cheie” de la același post de televiziune. Dragoș Bucur a fot premiat doi ani consecutivi, în 2009 și 2010 cu Premiul Gopo pentru cel mai bun actor.

Acesta a jucat mai multe roluri, iar filmografia sa numără 26 de producții. În luna iunie a anului 2012, acesta a apărut într-un spot pro bono, în care sprijinea campania ”Salvați Roșia Montană”, fiind și unul dintre participanții protestelor din România din anul 2017. Celălalt nou jurat al emisiunii va fi Mihai Bobonete.

Pentru cei care nu știu, actorul în vârstă de 40 de ani și-a trăit copilăria la Giurgeni alături de familia sa dar și pe Valea Roșie, alături de bunica lui maternă. Moartea bunicii acestuia l-a determinat pe actor să rupă orice legătură cu Craiova dar și cu ingineria. Mai târziu, acesta l-a întâlnit pe Octavian Strunilă, iar apoi pe Dan Chișu, ajutându-l să își pună pe picioare o carieră de comediant. Mihai Bobonete a cunoscut succesul cu ajutorul spectacolelor sale de stand-up.

”Aș zice că s-a întâmplat destul de brusc: am avut un deces în familie (n.r. bunica) care m-a afectat, am hotărît să plec din Craiova. În vara aceea am avut noroc de o întâlnire la Costinești cu Octavian Strunilă, m-am dus la facultate, la București. Am intrat la actorie, doar că eu aveam 23 de ani, colegii mei erau de 18 ani. Toate rolurile mele de examen erau de bătrâni, care aveau copii. Ce să înțeleg din facultate? Dar l-am întâlnit pe Dan Chișu, iar de acolo lucrurile au mers uns. Niciodată nu mi-am dorit să fiu actor”, a povestit Mihai Bobonete.