Home » Life & Style » Și-a pus lipici în păr ca să-și fixeze coafura. Ce a pățit tânăra peste o lună. Incredibil

Și-a pus lipici în păr ca să-și fixeze coafura. Ce a pățit tânăra peste o lună. Incredibil

Manolică Anca / 12.02.2021, 16:27

O femeie din Statele Unite ale Americii și-a pus lipici în păr ca să-și fixeze coafura. După o luna în care nu a reușit să rezolve problema și avea deja scalpul foarte iritat, s-a gândit să ceară ajutor pe TikTok. Ce a urmat mai apoi este absolut incredibil.

Și-a pus lipici în păr ca să-și fixeze coafura

Internauții din toată lumea au avut ocazia să vadă în ultima săptămână povestea incredibilă a lui Tessica Brown, o femeie de 40 de ani din Louisiana. Într-un videoclip, care a devenit viral pe TikTok, aceasta le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali cum și-a pus lipici în păr ca să-și fixeze coafura. Ea a folosit Gorilla Glue – un adeziv permanent – pe coada de cal atunci când a realizat spray-ul obișnuit Got2b Glued Blasting Freeze i se terminase. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Brown a explicat că a recurs la Gorilla Adeziv într-o grabă de a ieși în oraș. A considerat că, odată revenită acasă, va putea să îl spele, dar nu a fost chiar așa.

Și-a pus lipici în păr ca să-și fixeze coafura
Și-a pus lipici în păr ca să-și fixeze coafura

„Părul meu este așa de aproximativ o lună. Nu pentru că așa mi-am dorit. Când îmi aranjez părul îmi place să-l dau cu puțin spray fixativ, știți doar, să îl țină la locul lui. Ei bine, nu am mai avut spray fixativ, așa că am folosit altceva”, a spus aceasta, arătând la cameră o cutie de adeziv spray Gorilla Glue.

Mai apoi, aceasta încercat să scoată lipiciul singură, dar fără prea mult succes. Și înainte de a reveni în online pentru a cere ajutor, aceasta a apelat la mama și surorile ei, încercând o varietate de uleiuri pentru a încerca să-și curețe părul, fără succes însă. „Motivul pentru care l-am dus pe rețelele de socializare a fost pentru că nu știam ce să mai fac”, a spus Brown. „Și știam că cineva de acolo poate să-mi spună ceva.”. Internetul a explodat imediat. În cel de-al doilea video, aceasta își punea șamponul pe cap, arătând că nu numai că șamponul nu pătrunde, ci îl poate șterge cu ușurință cu un prosop, fără ca acesta să acționeze în vreun fel.

A mers la spital abia după o lună de chin

Realizând gravitatea situației, Brown a mers la camera de urgență a unui spital din Louisiana, unde a încercat cu acetonă și alte diverse soluții să-și scoată lipiciul din păr, fără succes și de această dată. Soluția salvatoare a venit de la un medic estetician din Los Angeles, care s-a oferit să o ajute gratuit (procedura ar fi costat aproximativ 12.500 de dolari) după ce povestea ei a ajuns virală.

Tessica, la spitalul din Los Angeles / Sursă foto: Instagram Tessica
Tessica, la spitalul din Los Angeles / Sursă foto: Instagram Tessica

Procedura a fost făcută sub anestezie și a durat aproximativ patru ore. Medicul a îndepărtat cu foarte mare atenție adezivul, răsuflând ambii ușurați la final. Aceasta nu mai are însă părul lung, pentru că i-a fost tăiată coada în întregime. Recuperarea după acest incident nefericit va dura aproximativ două-trei luni.

La câteva zile după viralizarea acestui incident, a venit și reacția celor de la reprezentanților companiei Gorilla Glue. Aceștia au recomandat ca, în cazul unor situații nedorite, utilizatorii să folosească alcool, apoi să pieptene ușor părul, după care să-l șamponeze. Însă, în acest caz, părul Tessica a fost lipit prea multă vreme și cel mai probabil este „fracturat la rădăcină”.

Mesajul postat de Gorilla Glue pe contul oficial de Twitter
Mesajul postat de Gorilla Glue pe contul oficial de Twitter