Home » Life & Style » Știri mondene » Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță romantică la 1 an de relație. Mesajele și imaginile uimitoare pe care le-au făcut publice

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță romantică la 1 an de relație. Mesajele și imaginile uimitoare pe care le-au făcut publice

Violeta Badea / 24.05.2021, 14:55

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță romantică la 1 an de relație. Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc de un an o frumoasă poveste de dragoste, iar pentru a marca acest eveniment special din viața lor, au ales să plece într-o vacanță romantică. Iată imaginile uimitoare pe care le-au făcut publice cei doi îndrăgostiți.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță romantică la 1 an de relație

Andreea Bălan pare să-l fi uitat definitiv pe George Burcea. Vedeta TV și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, după ce a divorțat cu scandal de fostul său soț. Cântăreața și iubitul ei și-au ținut relația departe de ochii presei, dar aceștia au fost dați de gol de fotografiile pe care le postau din aceeași locație. Timpul a trecut, iar cei doi îndrăgostiți au împlinit deja un an de relație și au ales să plece în Dubai pentru a sărbători. Andreea Bălan a publicat mai multe imagini din vacanța romantică, ba chiar i-a făcut o declarație de dragoste lui Tiberiu.

Tiberiu Argint declaratie pentru Andreea Balan
Tiberiu Argint declaratie pentru Andreea Balan

„La mulți ani Iubitul meu! Primul an minunat!, a scris Andreea pe contul său oficial de Instagram.

„La cât mai mulți, iubita mea”, a fost replica tânărului.

De asemenea, cuplul a primit numeroase felicitări de la fanii lor. Oamenii sunt extrem de fericiți pentru Andreea Bălăn, deoarece vedeta pare să-și fi găsit în sfârșit liniștea de care avea nevoie.

„Tiberiu este primul bărbat din viața ta care are grijă de tine și nu tu de el. Mult noroc împreună”

„La mulți ani si multa fericire. Sunteti 2 frumși. Pe Andreea o urmăresc și admir de când eram copil. Mă bucur că a ales un bărbat frumos, elegant, educat și cu clasă”

„M-au topit…efectiv declarațiile voastre! Tot binele din lume vi-l doresc!”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care admiratorii le-au transmis.

Andreea Balan in Dubai
Andreea Balan in Dubai

Cine este Tiberiu Argint

Tiberiu Argint s-a născut pe data de 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu Andreea Bălan. Tânărul este fratele Soniei Argint Ionescu, o cunoscută prezentatoare de la postul național de televiziune. Tânărul a absolvit Școala Germană Hermann Oberth din București, apoi a urmat Colegiul Tehnic de Arhitectură „I.N.Socolescu”. Ulterior, Tiberiu Argint a urmat Universitătea de Arhitectură din București.

În prezent, Tiberiu Argint ocupă funcția de manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio. De asemenea, tânărul conduce o afacere în domeniul designului de interior. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut la scurt timp după ce Andreea s-a despărțit de actorul George Burcea.

Cântăreața l-a cunoscut pe Tiberiu în timp ce își vizita chiriașa în jumătatea de imobil din zona Băneasa, casă pe care a construit-o cu Keo și în posesia căreia a rămas vedeta.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum că această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, declara Andreea despre relația cu Tiberiu Argint.