Home » Life & Style » Știri mondene » Imagini de colecție cu Andreea Bălan într-un videoclip emoționant. De ce e specială ziua de 4 martie pentru artistă

Imagini de colecție cu Andreea Bălan într-un videoclip emoționant. De ce e specială ziua de 4 martie pentru artistă

Violeta Badea / 04.03.2021, 15:13
Imagini de colecție cu Andreea Bălan într-un videoclip emoționant. De ce e specială ziua de 4 martie pentru artistă

Imagini de colecție cu Andreea Bălan într-un videoclip emoționant. De ce e specială ziua de 4 martie pentru artistă. Data de 4 martie este sfântă pentru Andreea Bălan. În urmă cu doi ani, artista a fost la un pas de moarte în timpul nașterii celui de-al doilea copil. Din momentul acela, vedeta și-a promis că va lansa în fiecare an o piesă în această zi. În acest articol veți afla ce videoclip încărcat de „Amintiri” a lansat.

Andreea Balan dupa ce a nascut-o pe Clara
Andreea Balan dupa ce a nascut-o pe Clara

De ce e specială ziua de 4 martie pentru artistă

Data de 4 martie este o zi cu adevărat specială pentru Andreea Bălan. În urmă cu doi ani, vedeta i-a dat naștere celei de-a doua fetițe, Clara Maria, dar intervenția îi putea fi fatală. O banală operație de cezariană a dus la un stop cardio-respirator. Din fericire, mecicii au reușit să-i salveze viața cântăreței, iar timp de două zile a fost sub supravegherea strictă a doctorilor din clinica privată în care a născut. După ce a depășit momentul critic, Andreea și-a putut ține fetița în brațe și a transmis tuturor trăirile pe care le-a avut în acel moment.

Andreea Balan si cele doua fetite ale sale
Andreea Balan si cele doua fetite ale sale

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria în brațe, după 2 zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Și mulțumesc din inimă doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmpla 1 la 80 000 de cazuri și se numește embolie amiotică care mi-a provocat stop cardio respirator, dar medicii de aici au fost promți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc.”, a mărturisit atunci cântăreața.

După data de 4 martie 2019, Andreea Bălan a mai avut nevoie de alte două intervenții în urma unor complicații, însă acum artista și-a revenit complet și este fericită alături de cele două fetițe ale sale. Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros, artista este mereu cu zâmbetul pe buze și a realizat că exact acum doi ani  a mai primit o șansă la viață.

Andreea Balan a lansat o piesa emotionanta
Andreea Balan a lansat o piesa emotionanta

Imagini de colecție cu Andreea Bălan într-un videoclip emoționant

Andreea Bălan, în vârstă de 36 de ani, vrea să marcheze așa cum se cuvine această zi importantă și a lansat o piesă emoționană „Amintiri”. De ziua Clarei, artista a lansat o baladă cu un videoclip superb, plin de amintiri primite de la fani și nu numai.

Piesa are un nume special ales „Amintiri” și surprinde cele mai importante și frumoase momente care i-au rămas în suflet cântăreței, de la prima întâlnire, primul concert, prima poză făcută împreună sau primul „te iubesc”. Single-ul este compus de către Ionuț (Papu) Bacula și Vlad Manolache, alături de care Andreea a colaborat și pentru piese precum „Inimă de fier”, „Am crezut în basme” sau„Poveste de toamnă”.

„Dragii mei, cu emoție și cu multă dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua șansă la viață. În aceasta zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet. Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez impreuna cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescentei noastre,”, a declarat cântăreața pe un site de socializare.