Bărbatul celebru din România de care a fost îndrăgostită Teo Trandafir. Chiar vedeta Kanal D i-a dezvăluit numele

de:
23 02. 2022, 12:54
Teo Trandafir a avut o simpatie profundă în trecut pentru Ștefan Bănică Jr.

Teo Trandafir este una dintre cele mai admirate vedete de televiziune de la noi din țară. Recent, aceasta a vorbit, în cadrul emisiunii sale de la postul de televiziune Kanal D, despre bărbații care i-au atras atenția în trecut. Printre aceștia se numără și un nume extrem de cunoscut, lucru care l-a făcut pe Bursucu să îi pună mai multe întrebări prezentatoarei.

De cine a fost îndrăgostită Teo Trandafir în tinerețe. Este foarte celebru în România

Teo Trandafir este cunoscută ca fiind o persoană care nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. Recent, ea  a fost provocată de colegul său de platou, Bursucu, să răspundă la o întrebare cu totul neașteptată. Desigur, răspunsul nu a întârziat să apară.

Prezentatoarea TV a fost întrebată care a fost vedeta de care era îndrăgostită în adolescență, iar aceasta a dezvăluit imediat că în trecut, a avut o simpatie profundă pentru Ștefan Bănică Jr. Teo a recunoscut slăbiciunea pe care a avut-o pentru marele cântăreț, însă Bănică nu a aflat niciodată despre sentimentele pe care ea le nutrea față de el. Iată întreaba discuție dintre cei doi colegi de platou și reacția lui Burcusu la auzul acestei dezvăluiri neașteptate.

„Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică JR?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu”, a mărturisit Teo Trandafir în emisiunea sa de la Kanal D.

Teo Trandafir a avut o simpatie profundă în trecut pentru Ștefan Bănică Jr.

Teo Trandafir: „M-a pupat pe gură şi m-a frânt ca o trestie pe genunchi”

În urmă cu mai mulți ani, simpatica prezentatoare, Teo Trandafir, a dezvăluit că a avut parte de un moment apropiat cu Ștefan Bănică jr. Între cei doi există o strânsă prietenie, iar Teo nu s-a ferit niciodată să își arate admirația față de artist.

„M-a pupat pe gură şi m-a frânt ca o trestie pe genunchi. Dar voi n-aţi văzut nimic. Aţi pierdut totul. Când te-am văzut prima dată am zis că eşti cel mai frumos bărbat din lume”, a spus Teo, acum ceva timp, potrivit cancan.ro.

Moderatoarea nu l-a scăpat din vedere nici pe Connect-R: „e frumos de plângi cu vorbe”

Iar Teo a nu s-a oprit la această mărturisire. În cadrul unei ediții mai vechi, prezentatoarea TV dezvăluit că un alt artist i-a atras atenția, în ciuda diferenței notabile de vârstă dintre cei doi. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că îl apreciază enorm de Connect-R, pe care văzându-l recent l-a privit cu alți ochi.

„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi. Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe.”, a mai spus prezentatoarea la Teo Show.

Cu toate că formează o echipă frumoasă, formula în care se prezintă emisiunea Teo Show va suferi ceva modificări. Bursucu, colegul de platou al lui Teo Trandafir, va începe să prezinte, alături de Viviana Sposub și de George Tănase, o emisiune matinală în cadrul aceluiași post de televiziune.