Home » Life & Style » Știri mondene » Brazilianul cu 9 soții: ce l-a determinat să facă asta și cum reușește să le împace pe toate

Brazilianul cu 9 soții: ce l-a determinat să facă asta și cum reușește să le împace pe toate

Manolică Anca / 28.04.2022, 12:49

Arthur O Urso, un model brazilian, a ținut prima pagină a ziarelor anul trecut când s-a căsătorit cu cele nouă soții ale sale în încercarea de a „celebra dragostea liberă” și de a „protesta împotriva monogamiei”. Cum reușește să găsească un echilibru pentru a îndeplini nevoile fiecăreia dintre cele nouă femei.

Modelul brazilianul care are 9 soții

Se pare că gestionarea mai multor parteneri este o muncă grea! De acest lucru ne asigură un model din Brazilia care s-a căsătorit cu nouă femei. A făcut asta, spune el, în semn de protest faţă de conceptul de monogamie. Însă i-a fost destul de greu să „jongleze” cu timpul pe care îl petrece cu acestea.

Arthur Urso și prima lui soție Luana Kazaki s-au căsătorit în același timp în care el s-a căsătorit și cu alte 8 femei, la o biserică catolică din Sao Paulo. Cu toate acestea, însă, cununia a fost oficiată doar cu prima, deoarece poligamia nu este legală în Brazilia.

Aranjamentul lui ar fi putut suna ca un vis devenit realitate, însă acesta a spus că s-a străduit mult pentru a putea să satisfacă toate partenerele în mod egal. Astfel, el a trebuit să creeze un program pentru relaţii intime, pentru a reuși să îndeplinească nevoile fiecărei soţii în parte. Modelul a mai mărturisit că inevitabil unele dintre ele îi sunt mai dragi decât celelalte și că în timp ce e în așternut cu una dintre ele, se gândește și la celelalte.

„Iniţial am încercat să fac s** la program. Respectarea unui orar a cauzat multe probleme şi uneori simţeam că trebuie să fac s** din cauza programului, şi nu din plăcere (..) Alte ori am făcut s** cu una din soţii în timp ce mă gândeam la alta”, a spus poligamul, potrivit New York Post.

Brazilianul cu 9 soții
Brazilianul cu 9 soții

A revenit la un aranjament mai spontan, dar una dintre ele l-a părăsit

În cele din urmă, simțindu-se copleşit, bărbatul a decis să aplice aranjament mai „spontan”, despre care a spus că i-a îmbunătăţit considerabil viaţa amoroasă. Practicantul poligamiei a glumit şi a spus că nu durează „mult pentru a obţine atenţie sau afecţiune când ai atât de multe soţii”.

Acesta a precizat că partenerele sale devin geloase când cumpără unei un cadou mai scump decât celorlalte. Mai mult, el a mărturisit că una dintre ele, Agatha, a decis să îl părăsească motivând că nu se putea obişnui cu faptul că trebuie să îl împartă.

Nu de aceeași părere sunt și celelalte femei ale sale, care au susținut că „atitudinea Agathei a fost greșită” și au crezut „că a acceptat căsătoria pentru aventură și nu pentru sentimente reale”. În ciuda faptului că și-a pierdut una dintre soții, prolificul poligam nu se grăbește încă să o înlocuiască, probabil pentru că are multe alte suflete pereche de rezervă.

Cu toate acestea, în viitor, Arthur O Urso plănuiește să schimbe jurăminte cu încă două femei, atât pentru a umple golul din haremul său, cât și pentru a aduce numărul la 10, a relatat Jam Press.