Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Anghel Damian, cel mai tânăr scenarist și regizor din România, și ce relație are cu Theo Rose

Cine este Anghel Damian, cel mai tânăr scenarist și regizor din România, și ce relație are cu Theo Rose

Alexandru Cazacu / 01.08.2022, 13:28
Cine este Anghel Damian, cel mai tânăr scenarist și regizor din România, și ce relație are cu Theo Rose

Pe 8 august, Anghel Damian împlinește vârsta de 31 de ani, fiind astfel cel mai tânăr scenarist și regizor din România. El a devenit cunoscut datorită celebrului serial „Vlad”, în care a jucat rolul lui Adrian Anuntei. De fapt, Damian a scris și scenariul pentru serialul menționat, acesta numărându-se printre primele proiecte de amploare în care a fost implicat.

Cine este Anghel Damian, cel mai tânăr scenarist și regizor din România

După cum spuneam, Anghel Damian nu doar a avut un rol principal în serialul „Vlad”, ci a și scris scenariul pentru multe episoade ale acestuia. Totodată, Damian a semnat și scenariile mai multor scurtmetraje, seriale și producții românești.

De asemenea, el este recunoscut și pentru activitatea sa în calitate de actor. Printre altele, Anghel Damian a câștigat premiul UCIN pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, interpretându-l pe Prințul Carol în celebra producție „Queen Marie of România”.

Pe 8 august, Damian va împlini 31 de ani, fiind cel mai titrat tânăr scenarist și regizor din România. Totuși, se pare că nu își dorește să o ia pe urmele lui Sergiu Nicolaescu. După cum bine știm, celebrul regizor român avea un rol principal în producțiile semnate de el, însă Damian spune că nu vrea să amestece lucrurile, potrivit Ego.ro.

Anghel Damian nu va apărea în serialul „Clanul”

Deși majoritatea scenariștilor aleg să creeze un personaj și pentru ei în producțiile pentru care scriu, Damian spune nu va avea niciun rol în serialul „Clanul”. La o conferință de presă organizată de Pro TV, în care s-a anunțat distribuția acestui serial, Anghel Damian și-a făcut apariția cu câteva kilograme în minus. Se pare că procesul de scriere a scenariului l-a solicitat destul de mult pe tânărul scenarist și regizor român.

„Nu voi avea nicio apariție în serial. E conflict interior când se întâmplă treaba asta pentru că în momentul în care ești personaj într-un serial și ai și niște atribuții pe partea de creație, poate puțin mai mari, care implică întreaga desfășurare a evenimentelor, undeva acolo te gândești din prisma personajului tău.

E foarte greu să te desparți de el și să te gândești ca la un întreg. Și atunci am vrut să elimin această povară și să fiu relaxat și liniștit că oricum cred foarte tare în lucrurile care sunt puse de-o parte și treaba asta îmi dă o satisfacție foarte mare. Faptul că sunt implicat la nivelul de creație, scriere și regie și că văd așa proiectul în integritatea lui și că încerc să-l conduc în direcția asta, îmi oferă niște satisfacții care sunt foarte mari, chiar mai mari decât cele de actor”, a povestit Anghel pentru sursa citată.

Cine este Anghel Damian
Cine este Anghel Damian, cel mai tânăr scenarist și regizor din România

Ce relație are cu Theo Rose

Viața sentimentală a lui Damian a fost dintotdeauna un subiect controversat, având în vedere faptul că, vreme de 8 ani de zile, el a avut o relație cu actrița Lia Bugnar, care este cu 22 de ani mai în vârstă. La un moment dat, tânărul scenarist spunea despre relația cu actrița că s-au îndrăgostit pe scena teatrului.

Acum, se pare că regizorul este îndrăgostit până peste cap de Theo Rose (25 de ani). Ba chiar mai mult de atât, Damian și tânăra actriță s-au etalat în public, arătându-și afecțiunea prin sărutări și îmbrățișări, potrivit celor de la Click!.