Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Carmen Grebenișan, concurentă la Dancing on Ice: Vis în doi, și cum a ajuns celebră

Cine este Carmen Grebenișan, concurentă la Dancing on Ice: Vis în doi, și cum a ajuns celebră

Manolică Anca / 03.02.2022, 10:25

Carmen Grebenișan este o figură extrem de cunoscută în mediul online, un influencer de succes pe rețelele de socializare. Publicului larg a devenit cunoscută odată cu participarea la reality show-ul Asia Express sezonul 3 de la Antena 1, unde a făcut echipă bună cu buna ei prietenă, Alina Ceușan. Află cum a devenit atât de iubită și apreciată în online.

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, care a adunat sute de mii de fani în mediul online. La 28 de ani, Carmen reușește să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri. Frumoasa blondină este pasionată de modă, călătorii și fotografii, postările sale de pe Instagram fiind dovada vie că pentru asta trăiește.

Blondă, cu forme perfecte, Carmen Grebenișan urmează același tipar de succes pe rețelele de socializare. Are un blog de lifestyle încă din anul 2014 și câteva conturi populare pe diverse rețele de socializare. Este originară din Târgu Mureș, dar s-a mutat la Cluj pentru a urma facultatea, acolo unde a și rămas pentru mai mulți ani. A început încet încet să se remarce grație stilului vestimentar excentric. Astăzi se bucură de o foarte mare popularitate, având în spate zeci de proiecte de succes în mediul online.

Carmen Grebenișan
Carmen Grebenișan

Este considerată „jumătatea” Alinei Ceușan

Pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan le leagă o frumoasă prietenie, care durează de ani buni. Au în comun deschiderea către noi provocări, lucru care s-a văzut din plin pe micile ecrane, la Asia Express, unde au făcut o figură frumoasă.

Carmen este adesea considerată sora geamănă a Alinei Ceușan, cele două fiind împreună protagonistele multor proiecte profesionale de succes. Relația lor este una solidă, fiind și partenere de afaceri într-un proiect cu costume de baie.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan
Carmen Grebenișan și Alina Ceușan

Cât despre viața personală, Carmen Grebenișan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Întoarsă de la reality show-ul Asia Express, ea l-a întâlnit la scurt timp pe Alex Militaru, un tânăr farmacist de care pare că s-a îndrăgostit iremediabil. După un an de relație, iubitul ei a cerut-o deja în căsătorie, momentul fiind unul foarte romantic, petrecut sub clar de lună.

Pe 28 august 2021 cei doi au ales să facă pasul cel mare, spunând DA în fața ofițerului stării civile din cadrul Primăriei Sectorului 2 din Capitală. Nașii celor doi au fost Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul. Proaspeții căsătoriți locuiesc acum în București, într-un apartament pe care l-au amenajat după bunul lor plac.

Carmen Grebenișan s-a măritat cu iubitul ei, Alex Militaru
Carmen Grebenișan s-a măritat cu iubitul ei, Alex Militaru

Carmen Grebenișan a acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi de la Antena 1

Primăvara aceasta aduce un nou show fenomen la Antena 1. Nouă vedete au acceptat provocarea de a concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști, la Dancing on Ice: Vis în doi. Carmen Grebenișan, Cosmin Natanticu, Iulia Albu, Sore, Ruby, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril și Cătălin Cazacu vor încerca să îi impresioneze pe jurați și pe telespectatorii de acasă cu performanțele lor pe gheață, pentru niște vise care merită a fi împlinite.

„M-am simțit din nou copil. Cea mai mare satisfacție este atunci când începi să observi îmbunătățirile și progresul care se întâmplă în fiecare zi. Dacing on Ice: Vis în doi vine ca o provocare pentru mine, oferindu-mi o oportunitate de a învăța un sport pe care nu l-am mai făcut niciodată.

Este o aventură totală în care m-am băgat știind că nu știu nimic! Tot ce cunosc este că îmi place să încerc lucruri noi și am găsit momentul potrivit!”, a declarat Carmen.

Carmen Grebenișan a acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi de la Antena 1
Carmen Grebenișan a acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi de la Antena 1

Noul format al Antenei 1 promite să aducă pe micile ecrane un proiect fresh și spectaculos, care va promova visuri mărețe ce merită îndeplinite.