Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este femeia cu care Pique ar fi înlocuit-o pe Shakira. Dezvăluiri incredibile, în presa străină, făcute de apropiații cuplului

Cine este femeia cu care Pique ar fi înlocuit-o pe Shakira. Dezvăluiri incredibile, în presa străină, făcute de apropiații cuplului

Manolică Anca / 11.08.2022, 16:50

La puțin timp de la despărțirea de cea care i-a stat alături aproape 12 ani și i-a dăruit doi copii, se pare că Gerard Pique ar avea deja pe altcineva. Presa mondenă din Spania a încercat să afle cine este noua iubită a lui Pique și au apărut mai multe variante. Iată despre cine ar fi vorba și câți ani are noua cucerire.

Gerard Pique ar fi înlocuit-o deja pe Shakira. Este mai mică cu 12 ani

Apărătorul Barcelonei, în vârstă de 35 de ani, nu a pierdut timpul după destrămarea mariajului său de 11 ani cu cântăreața columbiană, anunțată în luna iunie. Cei doi s-au întâlnit prima dată când Pique se afla pe platoul de filmare pentru videoclipul single-ului oficial al Shakirei pentru Cupa Mondială din 2010, „Waka Waka”, înainte de a începe o relație mai târziu în acel an. Au împreună doi copii, fiii Milan și Sasha.

De la momentul despărțirii, au circulat mai multe zvonuri cu privire la motivul rupturii, unul dintre ele fiind legat de o presupusă infidelitate a internaţionalului spaniol. Iar acum se pare că Pique se întâlnește de câteva luni cu cineva. Publicația The Sun susține că noua cucerire este o studentă la Public Relations pe care o cheamă Clara și are 23 de ani.

Student lucrează pentru grupul de investiții în sport și media al lui Pique, Kosmos, iar cei doi s-ar fi cunoscut în timp ce lucrau împreună la evenimente. Cuplul s-ar fi apropiat și se întâlnesc de câteva luni, dar au încercat să păstreze „discreția” din cauza despărțirii recente a lui Pique de cântăreața latino.

„Clara Chia Marti este mai mică cu 12 ani și se crede că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la compania sa de producție Kosmos.

Cei apropiați cuplului spun că se văd de ceva vreme. Aceasta va fi probabil o surpriză pentru Shakira, care are doi copii cu Gerard și a cărei despărțire de fotbalist a fost anunțată în iunie.

N-au vorbit despre relația lor, dar cei din jurul lor știu cu toții ce se întâmplă. Apropiații i-au ajutat să păstreze liniștea și s-au șters conturile de socializare ale Clarei, tocmai încât oamenii să nu poată găsi fotografii”, susține presa engleză.

Au căzut de acord asupra unui acord de custodie temporară

Pique și Shakira s-au despărțit în iunie, după acuzațiile de infidelitate ale fotbalistului, care ar fi fost surprins în pat cu o altă femeie. S-a raportat că cei doi locuiau separat de câteva săptămâni înainte de anunțul lor, după ce Pique a fost dat afară din casa familiei.

Dar Shakira nu a dezvăluit niciodată motivele despărțirii, iar cuplul a căzut de acord asupra unui acord de custodie temporară – în ciuda faptului că Gerard dorește ca copiii să rămână cu el în Barcelona și Shakira dorește ca ei să se mute cu ea la Miami.