Home » Life & Style » Știri mondene » De ce Shakira și Pique s-au despărțit după 11 ani de relație. Primele informații care s-au aflat despre separarea lor

De ce Shakira și Pique s-au despărțit după 11 ani de relație. Primele informații care s-au aflat despre separarea lor

Manolică Anca / 06.06.2022, 12:33

Shakira și Gerard Piqué sunt unul dintre cele mai populare și mediatizate cupluri din lume. Cântăreața columbiană și-a confirmat relația cu fotbalistul spaniol la începutul anului 2011, iar de atunci fanii și presa au urmărit fiecare pas al vieții lor împreună. Din păcate, însă, zilele acestea, cei doi au confirmat oficial faptul că au pus capăt relației lor după mai bine de 11 ani de iubire și doi copii. Care ar fi, de fapt, motivul.

Shakira și Pique: cronologia unei povești de dragoste de la început până la sfârșit

Cei mai mulți știu că dragostea dintre fotbalist și artistă a început în 2010, în timpul Cupei Mondiale din Africa de Sud. La acea vreme, Shakira filma videoclipul piesei „Waka Waka”, în care apăreau mai multe vedete din fotbal, printre care Lionel Messi, Rafael Márquez, Dani Alves și, bineînțeles, Gerard Piqué.

Cu toate acestea, celebritățile s-au întâlnit la Madrid, cu ocazia festivalului „Rock in Rio”, în 2010. Începutul poveștii lor de dragoste a fost redat în cântecul ei „Me enamoré”, ale cărui versuri le-a scris inspirată fiind de prima întâlnire cu Pique.

După Cupa Mondială, cei doi au început să se întâlnească și au devenit cel mai popular cuplu din Barcelona. Au fost văzuți împreună în numeroase ocazii, dar nu și-au oficializat relația decât în martie 2011. Atunci, ea a distribuit pe contul său de Twitter o fotografie cu fotbalistul, care este cu exact 10 ani mai tânăr, cu fraza „Vă prezint raza mea de soare”.

În timp, au devenit unul dintre cele mai solide cupluri. În 2012 s-a născut primul lor fiu, Milan, Iar trei ani mai târziu, Shakira l-a născut pe cel de-al doilea copil al lor, Sasha. În ciuda manifestărilor publice de dragoste pe rețelele de socializare, cuplul a fost subiectul a numeroase zvonuri de despărțire. Și se pare că ultimul dintre ele este adevărat.

Se despart după 11 ani de relație

Shakira și Gerard Pique au confirmat sâmbătă, 4 iunie, că au pus capăt relației lor după mai bine de 11 ani de relație și doi copii. Deși motivele reale nu au fost dezvăluite, se zvonește că ar fi fost din cauza unei infidelități a jucătorului de la FC Barcelona.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a scris cuplul într-o scurtă declarație, potrivit eltiempolatino.com.

Cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, a confirmat despărțirea de fundașul spaniol Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, după ce s-a aflat că nu mai locuiesc împreună. Un filmuleț surprins de Europa Press îl arată pe sportiv ajungând la casa în care cei doi locuiau și sunând la sonerie pentru a intra.

Shakira a lăsat să se înțeleagă disonanța dintre cei doi în ultimul ei hit Te Felicito cu Rauw Alejandro, în care cântă: „Pentru a te completa pe tine m-am rupt în bucăți; m-au avertizat, dar nu am ascultat; mi-am dat seama că al tău este fals…”.

Ce avere trebuie să împartă cei doi

Potrivit Informalia El Economista, cei doi au de împărțit o avere colosală. Deși nu au fost căsătoriți, Pique și Shakira au strâns o avere care se ridică la 700 de milioane de euro. De asemenea, cuplul trebuie să își împartă și proprietățile, printre care se numără cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.