Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este iubitul Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Imaginea prin care cei doi și-au recunoscut relația

Cine este iubitul Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Imaginea prin care cei doi și-au recunoscut relația

Violeta Badea / 10.03.2021, 12:01
Cine este iubitul Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Imaginea prin care cei doi și-au recunoscut relația

Cine este iubitul Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Imaginea prin care cei doi și-au recunoscut relația. Numai e niciun secret că Andreea Bălan iubește din nou! Deși o vreme s-au ascuns de ochii presei, artista a recunoscut, în cele din urmă, că formează un cuplu cu Tiberiu Argint. În acest articol veți afla cu ce se ocupă bărbatul și veți vedea imaginea prin care cei doi și-au recunoscut relația.

Cine este iubitul Andreei Bălan și cu ce se ocupă

Tiberiu Argint
Tiberiu Argint

Andreea Bălan a suferit foarte mult după despărțirea de George Burcea, bărbatul cu care are două fetițe și alături de care forma o familie frumoasă. Însă fericirea i-a ieșit din nou în cale. Artista traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental.

Frumoasa blondă formează un cuplu cu Tiberiu Argint încă din vara anului 2020, dar cei doi au ezitat să-și arate dragostea în public. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, nu este străin de tot ceea ce înseamnă presă, deorece sora lui este prezentatoarea postului național de televiziune TVR Sonia Argint.

Iubitul vedetei are o situație financiară foarte bună, în comparație cu George Burcea, care nu încasa prea mulți bani din teatru. Tiberiu Argint a studiat la Colegiul Tehnic de Arhitectura „I.N. Socolescu”, apoi a urmat cursurile la Facultatea de Arhitectură.

În prezent ocupă funcția de manager de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Pe lângă această companie pe care o conduce, Tiberiu Argint este împlicat și în alte afaceri și proiecte de succes.

Imaginea prin care cei doi și-au recunoscut relația

Ce a postat Tiberiu Argint pe Instagram
Ce a postat Tiberiu Argint pe Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt extrem de fericiți împreună, dar au ezitat să-și ducă relația la următorul nivel și nu s-au afișat prea des împreună. Ei bine, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Tiberiu a uimit pe toată lumea și a publicat pentru prima dată în mediul online o fotografie cu cântăreața.

Poza reprezintă, de fapt, un colaj. Alături de Andreea se mai află o imagine cu mama și cu sora lui. Semn că cele trei sunt cele mai importante femei din viața lui Tiberiu. Pe imagine, Tiberiu a ținut să le transmită și un mesaj: „La mulți ani tuturor femeilor și mamelor”, iar în fundal se aude piesa interpretată de Sia, Unstoppable (De neoprit).

În urmă cu ceva timp, frumoasa blondă a făcut câteva declarații la emisiunea „Xtra Night Show”, difuzată de postul de televiziune Antena Stars. Artista a declarat că se simte extrem de fericită și liniștită, dar și atunci a ezitat să dea prea multe informații despre viața sa persoanlă.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se așază. Toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniștită și vreau ca această latură a vieții mele să o țin pentru mine. Toată viața mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, așa că am hotărât acum ca această parte să o țin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să țin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a mărturisit Andreea Bălan.