Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Jean Gavril de la Dancing on Ice, show-ul difuzat de Antena 1, și cu ce artiști celebri din România a colaborat

Cine este Jean Gavril de la Dancing on Ice, show-ul difuzat de Antena 1, și cu ce artiști celebri din România a colaborat

Voicu Costin / 05.02.2022, 15:00

A cochetat cu muzica de la o vârstă fragedă și a reușit ulterior să dezvolte o carieră muzicală de succes în România. A apărut pe TV alături de nume celebre din show-bizz-ul românesc și s-a făcut cunoscut datorită stilului aparte şi inconfundabil, pe care îl abordează. Cine este Jean Gavril și alături de ce mari nume ale industriei muzicale românești a apărut?

Cine este Jean Gavril?

Jean Florin Gavrilă s-a născut pe 21 noiembrie 1993, Constanța, şi este cunoscut sub numele de Jean Gavril. Este un cântăreț și compozitor de pop-rock și alternative rock. Acesta și-a început cariera muzicală la casa de discuri Roton Music, în 2014, când a lansat piesa „Nebun de legat”.

Jean Gavril a semnat și cu casa de discuri HaHaHa Production, când a fost lansată piesa „Totul sau nimic” fiind în prezent artist dublu semnat.

„Ultimul Val” este o colaborare între Jean și Feli. Artista s-a alăturat proiectului după ce a ascultat versurile. Emoția pe care cei doi au reușit să o transmită prin intermediul acestei melodii i-a dus  pe poziția numărul 6 în topul Media Forest România, unde piesa „Ultimul Val” a fost prezentă timp de 6 săptămâni.

Jean a colaborat cu diverși compozitori, precum: Smiley, Angus Mihai, Florian Rus, Tudor Chirilă, Adrian Despot, NOSFE, Bruja, JO, JUNO. Jean Gavril își face loc în industria muzicală din România cu un stil unic și inconfundabil, câștigând inimile oamenilor cu show-uri live alături de trupa sa.

Viața personală a lui Jean Gavril

Jean Gavril spune că a fost cel mai puțin inspirat în momentele în care soția lui a fost plecată timp de patru ani la facultate în străinătate.

„Eu în ăia patru ani am avut de trăit pe partea asta de dragoste, ce trăiesc alții în trei ani. Eu trebuia să trăiesc în trei zile. În weekend, cât timp ne vedeam. Trebuia să stau singur în București.  Toată lumea a zis că nu o să reușim și vreau să fac din relația asta pe care o am, un model. Nimic nu este ușor, dar unde există dorință, se poate. Există vulnerabilitate la bărbați sau niște concepte din astea prin care am trecut și culmea, te fac mai puternic”, a declarat Jean Gavril.

Cei doi au o frumoasă relaţie de 9 ani.

Jean Gavril participă la noul show „Dancing on Ice: Vis în doi”

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen „Dancing on Ice: Vis în doi”, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Nouă celebrități au acceptat să participe la acest show și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii.

Jean Gavril va intra pe gheață cu mult entuziasm și determinare:

„Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în fața mulțimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze! Acum mă aflu pe o suprafață rece, strălucitoare și tare, care îmi face corpul să mă doară atunci când cad, să prind viteză mare când alerg și să mă facă să uit că există ceva în jurul meu când ne pregătim să facem un salt. Da, este vorba de gheață, de patinaj, ceva extraordinar ce nu am mai simțit vreodată! Întotdeauna mi-au plăcut provocările și știu că nu va fi ușor, dar sunt aici să mă depășesc pe mine. Eu sunt inamicul și abia aștept să dau totul pe gheață”.

Alături de Jean, alte 8 vedete vor lua parte la show-ul fenomen ce se va desfășura în această primăvară la Antena 1: Iulia Albu, Sore, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Ruby, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu. Ei vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a le oferi telespectatorilor un spectacol nemaivăzut!