Home » Life & Style » Cine este Nicolai Tand, concurent la Dancing on Ice: Vis în doi. A petrecut 13 ani în Franța

Cine este Nicolai Tand, concurent la Dancing on Ice: Vis în doi. A petrecut 13 ani în Franța

Voicu Costin / 02.02.2022, 18:10

Celebrul maramureșean, de profesie chef, Nicolai Tand este omniprezent în lumea mondenă. Prin aparițiile în show-urile TV reușește să ofere oamenilor diferite rețete culinare ca urmare a pasiunii sale pentru gastronomie. Indiferent de momentul zilei în care apare, acesta este pus pe şotii, având un simt al umorului bine dezvoltat. Haideți să vedem câteva lucruri interesante despre celebrul bucătar!

Nicolai Tand la Paris

Nicolai Tând s-a născut pe 12 aprilie 1974 în Rozavlea, Maramureș. Nicolai este specialistul gastronomic care vă încânta cu rețete noi în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”de la Antena 1.

Timpul lui se împarte între emisiune și managerierea restaurantului său din Capitală.

Nicolai declara că cele mai valoroase amintiri ale lui încep din copilărie. Fără îndoială, la acest capitol se încadrează mesele alături de familie, duminică, după ce se întorceau de la biserică, apoi prima petrecere de ziua lui pe care a sărbătorit-o la 25 de ani alături de prieteni.

„La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici. Nimic nu m-a descurajat! Am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate, în restaurantele din Franţa, director general“, declara Nicolai Tand într-un interviu.

În Franța a petrecut 13 ani, iar capitala acestei țări rămâne un loc de suflet pentru el.

Viața personală a lui Nicolai Tand

Pe vremea când locuia la Paris, s-a însurat cu o franțuzoaică, de care a divorțat trei ani mai târziu, în 2000. În acea perioadă, Nicolai era șef de sala la „La Cantine”, un renumit restaurant parizian.

„Nu ştiu de ce… În inima mea, în sufletul meu e Parisul. Îmi place Parisul. Am vrut să stau în Anglia, nu mi-a plăcut. Am plecat în America. După două săptămâni eram înapoi. Parisul mi-a intrat în suflet. La Paris e ca şi când plec în Maramureş, sincer. Eu aş trăi între Maramureş, Paris şi Bucureşti“, spune Nicolai.

Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă. Soția lui, Monica Tand este și ea cunoscută în spațiul public, fiind blogger de fashion. Sunt părinții unui băiețel pe nume Iancu și al unei fetițe pe nume Ilona.

Nicolai Tand participă la noul show „Dancing on Ice: Vis în doi”

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen „Dancing on Ice: Vis în doi”, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Nouă celebrități au acceptat să participe la acest show și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii.

Printre participanți va fi și chef-ul Nicolai Tand care declara că se bucură că face parte dintr-un asemenea proiect numit „Dancing on Ice: Vis în doi”:

„E un pariu pe care îl fac cu mine și cel mai bun antrenament de care aș fi putut avea parte vreodată! Când vezi câte resurse sunt angrenate, câți oameni sunt implicați, câte eforturi se fac pentru a aduce în fața voastră un spectacol fără cusur…e copleșitor! Copleșitor a fost și momentul în care am călcat pe gheață. Am descoperit mușchi pe care nu știam că îi am și mi-am dat seama că abia la 40 și ceva de ani am înțeles ce înseamnă febra musculară. Dar, îi foarte fain și eu mă bucur ca un copil de fiecare zi pe patine și de fiecare lucru nou pe care îl învăț”, a mărturisit acesta.

Alături de Nicolai, alte 8 vedete vor lua parte la show-ul fenomen ce se va desfășura în această primăvară la Antena 1: Iulia Albu, Sore, Cosmin Natanticu, Ruby, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu. Ei vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a le oferi telespectatorilor un spectacol nemaivăzut!