Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Oana Leonte, tânăra despre care se spune că este noua iubită a lui Liviu Dragnea. Cu ea ar fi înlocuit-o fostul lider PSD pe Irina Tănase

Cine este Oana Leonte, tânăra despre care se spune că este noua iubită a lui Liviu Dragnea. Cu ea ar fi înlocuit-o fostul lider PSD pe Irina Tănase

Manolică Anca / 25.07.2022, 15:03

La mai puțin de un an de la despărțirea de Irina Tănase, se pare că Liviu Dragnea are o nouă iubită. După ce recent și Irina s-a afișat la brațele unui multimilionar cu 23 de ani mai în vârstă, nici fostul lider PSD nu se lasă mai prejos. Iată cine este Oana Leonte, tânăra de 25 de ani despre care se spune că este noua iubită a lui Liviu Dragnea.

Oana Leonte, presupusa nouă iubită a lui Liviu Dragnea

La nici un an de la despărțirea de fosta lui parteneră, Irina Tănase, Liviu Dragnea se pare că iubește din nou. Povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final după ce fostul lider PSD a ieșit din închisoare. Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest lucru, deoarece cei doi erau destul de apropiați.

Dar iată că s-a întâmplat, după ce fostul politician ar fi suspectat-o de trădare. Acesta ar fi părăsit-o pe Irina prin intermediul unui SMS, apoi ar fi blocat-o fără ca aceasta să mai aibă dreptul la replică.

Suferința se pare că nu a durat prea mult din ambele părți, pentru că ambii și-au găsit repede alți parteneri. Irina Tănase s-a afișat deja în public cu noul ei iubit. Este vorba despre milionarul Roger El Akoury, cel supranumit „Regele medicamentelor”. Iar Liviu Dragnea nu a pierdut nici el vremea.

Oana Leonte, presupusa nouă iubită a lui Liviu Dragnea
Oana Leonte, presupusa nouă iubită a lui Liviu Dragnea

Cu ce se ocupă aceasta

Originară din Buzău, Oana Leonte, o tânără profesoară de franceză. Aceasta a absolvit Colegiul Național „B.P. Hașdeu” după care a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a urmat un master în Sociologie. A activat în echipa de volei a CSS Buzău, a fost model și a publicat un volum de versuri pe perioada liceului.

Tânăra a fost, de asemenea, timp de șase luni, secretar general al APP Sectorul 1, semn că APP (Alianța Pentru Patrie), partidul lui Liviu Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească. Însă, oficial, nici fostul lider PSD, nici tânăra profesoară nu au confirmat relaţia.

Liviu Dragnea și Oana Leonte sunt destul de apropiați în ultima vreme, dar nu se știe încă dacă fosta voleibalistă este cea care a înlocuit-o pe Irina Tănase, femeia care era pe punctul de a deveni soția fostului lider al PSD.

„Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană, iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică, unde tinerii să trăiască fără grija zilei de mâine.

Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură,  turism”, se arată în unul dintre mesajele Oanei Leonte de pe rețelele sociale, potrivit Romania TV.

Liviu Dragnea a anunţat după ieşirea din închisoare că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Acesta a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu, fostul lider PSD având deocamdată interdicţii de a evolua în politică.