Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este și cum arată noul iubit al Irinei Tănase. Acesta este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Liviu Dragnea

Cine este și cum arată noul iubit al Irinei Tănase. Acesta este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Liviu Dragnea

Manolică Anca / 27.05.2022, 11:39

După ce la finele anului trecut apăreau primele zvonuri cum că Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit, acum nu mai există nicio urmă de îndoială. Deși au trecut doar câteva luni de atunci, blondina se pare că iubește din nou! Aceasta s-a afișat recent la brațele unui multimilionar cu 23 de ani mai în vârstă. Iată cine este noul iubit al Irinei Tănase.

Irina Tănase l-a dat uitării pe Liviu Dragnea

Irina Tănase este din nou îndrăgostită, după doar câteva luni de la despărțirea de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Tânăra de 30 de ani se pare că a trecut foarte repede despre episodul de la sfârșitul anului trecut, iar acum s-a afișat în public cu noul ei iubit. Este vorba despre milionarul Roger El Akoury, cel supranumit „Regele medicamentelor”.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase la acea vreme.

Blondina a fost surprinsă recent de paparazzi mediaflux.ro în compania noii cuceriri, un bărbat cu 23 de ani mai în vârstă decât ea. Potrivit sursei citate, cei doi s-au afișat împreună în public zilele trecute, atunci când au luat prânzul într-o locație de lux din București.

Acolo, afaceristul s-a întâlnit cu alți doi parteneri și, după o discuție ce s-a terminat rapid, cei doi amorezi au rămas singuri. Au stat de vorbă și au râs împreună, semn că se simt foarte bine unul în prezența celuilalt.

Roger El Akoury
Roger El Akoury

Noul iubit deține afaceri de milioane de euro

În vârstă de 53 de ani, noul iubit al Irinei Tănase este unul dintre cei mai recunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, dovadă fiind și porecla cu care s-a ales de-a lungul timpului. Roger El Akoury este fostul patron al celebrului lanț de farmacii Sensiblu, dar şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

În anul 2017, bărbatul de origine libaneză a realizat una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 de milioane de euro. El a vândut atunci business-ul său unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și afacerea cu casele de pariuri Fortuna.

Libanezul a devenit remarcat în presa mondenă acum mai bine de 16 ani, datorită relației pe care a avut-o cu cântăreața Anna Lesko. Atăzi o o prezență foarte discretă, el se ocupă de afaceri, dar și de pasiunile sale. Este unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri de la noi, el fondând, de asemenea, Muzeul de Artă Recentă din București, inaugurat în 2018.

Pe lângă afacerile pe care le conduce, Roger El Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. În vara anului 2020 el a fost desemnat cetățean de onoare al Capitalei.