Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este și ce studii are Minerva. Celebrul astrolog român lucrează la BNR

Cine este și ce studii are Minerva. Celebrul astrolog român lucrează la BNR

Manolică Anca / 12.08.2022, 10:15
Cine este și ce studii are Minerva. Celebrul astrolog român lucrează la BNR

Celebrul astrolog român Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, a dezvăluit în timpul unui podcast că a fost angajată la Banca Națională a României (BNR), informație deja confirmată pentru presă de către oficiali ai BNR. Iată în ce departament s-a angajat, ce funcție importantă ocupă aceasta și ce studii are ea, de fapt.

Cine este și ce studii are Minerva

Pe numele său real Gabriela Dima, originară din județul Hunedoara și are vârsta de 64 de ani. Minerva a absolvit Facultatea de Drept și cea de Actorie. De asemenea, a profesat ca jurnalist în anii 90, urmând apoi și cursurile Facultății de Psihologie. Pe lângă acestea, ea s-a arătat încă de mică pasionată de Astrologie, drept dovadă ea fiind astăzi unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din țară.

Până la vârsta de 9 ani, aceasta a avut o copilărie frumoasă. Dar, la acea vârstă extrem de fragedă, ea a fost diagnosticată cu leucemie. Ulterior, însă, avea să descopere că boala de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A stat multe zile internată în spital, a suferit multe intervenții chirurgicale, dar a trecut cu bine peste tot.

La vârsta de 16 ani, pe când se afla la locul de muncă al tatălui ei, Minerva l-a cunoscut pe domnul locotenent care era ofițer în aviație și care i-a devenit mai târziu și partener de viață. A știut din prima clipă că el îi va fi soț, ba chiar i-a spus și tatălui ei acest lucru. Ceea ce, desigur, s-a și întâmplat.

Mai târziu au înfiat doi copii: pe Mihai și pe Maria și, patru ani mai târziu a venit pe lume și copilul celor doi: Andrei. Din păcate, soțul acesteia a decedat într-un accident aviatic, pe când fiul lor avea numai 7 luni. Apoi, o altă nenorocire avea să se abată asupra familiei sale. Andrei avea 17 ani când a făcut o meningită pneumococică, care i-a adus și sfârșitul. Acela a fost momentul în care Minerva a început să se ocupe îndeaproape de Astrologie.

Celebrul astrolog Minerva
Celebrul astrolog Minerva

Ce funcție are celebrul astrolog la BNR

Faimosul astrolog Minerva a fost angajată la Banca Naţională a României (BNR). Specialista în astrologie a dezvăluit acest lucru în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici și a spus că în prezent lucrează la Banca Naţională a României pe un post de execuţie.

Informaţia privind angajarea ei a fost deja confirmată de oficiali ai BNR pentru Hotnews. Aceștia au precizat că postul pe care îl ocupă celebrul astrolog în vârstă de 64 de ani este de secretară a unui director care se ocupă cu mentenanţa administrativă a BNR.

Acest lucru, potrivit spuselor Minervei nu îi va mai permite să apară pe micile ecrane, însă nu o va putea împiedica să ducă la bun sfârșit o idee pe care o are de ceva timp în minte. Ea se gândea să își facă propriul podcast.

„La ora actuală am o funcţie de execuţie, lucrez în Banca Naţională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast”.

În trecut, ea a fost angajată în cadrul Companiei Poșta Română, în departamentul de strategie și dezvoltare.