Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este și cum arată soția lui Mircea Bravo. S-au căsătorit după un an de relație. FOTO

Cine este și cum arată soția lui Mircea Bravo. S-au căsătorit după un an de relație. FOTO

Manolică Anca / 17.06.2022, 16:46

Zi importantă în viața celebrului vlogger român Mircea Popa, cunoscut în mediul online drept Mircea Bravo. Acesta a renunțat la titulatura de burlac, alegând să se căsătorească cu aleasa inimii sale, Georgiana, joi, 16 iunie. Cine este și cum arată soția lui Mircea Bravo. Este mai tânără cu opt ani decât el.

Mircea Bravo a renunțat la viața de burlac

Celebrului youtuber i-a fost de ajuns un an de zile pentru a-și da seama că partenera sa este iubirea vieții lui. Astfel că, a decis că nu mai are rost să aștepte, și a dus-o în fața ofițerului stării civile, pentru a spune împreună marele DA.

Evenimentul pare să fi fost unul restrâns, la care au luat parte numai persoanele apropiate celor doi. Deși se bucură de un mare succes, comediantului nu îi place să iasă în evidență decât prin reușitele sale. Astfel că, au ales să organizeze un eveniment foarte restrâns, la care să ia parte numai persoanele apropiate celor doi.

Desigur, printre acestea se numără și bunica comediantului, Tanti Lenuța, femeia care este adesea prezentă în clipurile pline de umor pe care acesta le încarcă pe contul personal de YouTube. Le-a fost alături mirilor, purtând o ținută tradițională cu totul spectaculoasă.

Cununia civilă a avut loc joi, 16 iunie, la Cluj-Napoca, în foișorul de cununii din Parcul Central, și a fost oficializată de primarul Emil Boc.

Cine este soția lui Mircea Bravo

La fel cum a ținut să fie indiscret în ceea ce privește nunta sa, precizând pentru playtech.ro doar că va fi una după „gustul mirilor”, nici despre viitoarea lui mireasă nu a vorbit prea mult.

Mircea Bravo și soția lui
Mircea Bravo și soția lui

Georgiana este de loc din Bistrița, dar, la fel ca celebrul youtuber, și-a făcut studiile universitare în cel mai important oraș al Ardealului, Cluj Napoca. În urma cu aproximativ trei luni, el a dezvăluit că partenera sa este cadru universitar în Cluj Napoca. În ceea ce privește felul cum s-au cunoscut, Mircea Bravo a spus că un amic comun le-a făcut cunoștință acum aproximativ un an.

„Am o relație de aproape un an. Am avut înainte o relație lungă, dar înainte să încep țoată treaba asta cu online-ul. La liceu și facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani. Părinții mei sunt foarte atenți, mă întreabă numai cum mă simt daca mă văd cu cineva, cum sunt, cum mă înțeleg. Nu sunt genul care să întrebe când îmi vii cu nepoți. Sunt foarte cuminți cu mine.

Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsură în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, a spus Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, acum trei luni.