Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este și cum arată soția lui Victor Ciutacu. Sunt căsătoriți de 21 de ani

Cine este și cum arată soția lui Victor Ciutacu. Sunt căsătoriți de 21 de ani

Manolică Anca / 30.06.2022, 14:18

Pentru mulți români numele lui Victor Ciutacu este deja unul foarte cunoscut, fiind un jurnalist cu vechime. Și dacă în plan profesional îi merge bine, același lucru se poate spune și atunci când vine vorba despre viața de familie. Are o soție care îi stă alături de peste 20 de ani și un fiu, pe nume Vlad. Iată cine este soția lui Victor Ciutacu, femeia din spatele său.

Victor Ciutacu, jurnalist cu vechime

Pe Victor Ciutacu îl cunoaște multă lume din aparițiile sale de la TV, însă nu multă lume știe că la bază el este inginer. În 1989 el intra la Universitatea Politehnică București, urmând ca primii pași în jurnalism să îi facă în 1993. După ce a petrecut o perioadă în presa scrisă, a trecut spre televiziune.

Până în anul 2013 a făcut parte din echipa trustului Intact Media Group, după care s-a mutat la România TV. Un foarte aprig critic al sistemului, Victor Ciutacu a avut mereu un cuvânt acid de spus în ceea ce privea lucrurile de actualitate. Și, ca în cazul celor mai mulți oameni de succes, în spatele lui a stat, desigur, o femeie puternică, cea care îi este soție de peste 20 de ani.

Cine este Mana, soția lui Victor Ciutacu

Jurnalistul în vârstă de 52 de ani se poate numi un om fericit pe deplin. Formează alături de soția lui, Mana, și fiul lor, Vlad, o familie pe care mulți și-ar dori-o. Așa cum Mana Ciutacu scrie pe blogul personal, este o persoană retrasă, discretă, care a ales mereu să stea departe de lumina reflectoarelor.

Victor Ciutacu, alături de soția lui
Victor Ciutacu, alături de soția lui

În ceea ce privește felul în care s-au cunoscut, ei bine, acest lucru s-a întâmplat în timpul facultății. Erau colegi și, imediat după ce au susținut examenul de licență, s-au și căsătorit. A fost, însă, o cununie simplă, într-un cadru intim și fără prea multă lume, care a avut loc acasă la el, la Sinaia.

„Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală și modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an.

Preceptele religioase interzic astfel de ceremonii. A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia. Au participat câțiva prieteni și câteva rude.

Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri.”, a povestit Victor Ciutacu, acum ceva timp.

Soția lui Victor Ciutacu, deși este absolventă de Politehnică, a ales să lucreze în PR, carieră în care a adunat peste 20 de ani de activitate. La fel de restrasă din spațiul public a fost și atunci când soțul ei a fost implicat într-un proces, pe care l-a și câștigat, împotriva jurnalistei Sorina Mate, acum șapte ani.