Home » Știri » Scandalurile se țin lanț de Diana Șoșoacă. Jurnaliștii cu care s-a certat ca la ușa cortului

Scandalurile se țin lanț de Diana Șoșoacă. Jurnaliștii cu care s-a certat ca la ușa cortului

Violeta Badea / 04.02.2021, 15:00
Scandalurile se țin lanț de Diana Șoșoacă. Jurnaliștii cu care s-a certat ca la ușa cortului

Scandalurile se țin lanț de Diana Șoșoacă. Jurnaliștii cu care s-a certat ca la ușa cortului. Senatorul Diana Șoșoacă continuă răfuielile cu jurnaliștii. După ce a părăsit platoul emisiunii „Sinteza Zilei” când prezentatorul Mihai Gâdea i-a atras atenția că-i oprește microfonul, dacă nu lasă invitații să vorbească, acum a pornit un nou scandal cu Victor Ciutacu, de la România TV. Iată cum a pornit conflictul.

Scandalurile se țin lanț de Diana Șoșoacă

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă, în vârstă de 45 de ani, are parte numai de scandaluri în ultima vreme. Săptămâna trecută a avut un schimb dur de replici cu realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea, care i-a atras atenția în nenumărate rânduri că îi oprește microfonul, deoarece vorbea peste invitați. Diana Șoșoacă s-a înfuriat și a decis să părăsească imediat platoul emisiunii.

În emisiune erau prezenți dr. Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, dr. Adina Alberts și Beatrice Mahler, directorul Institutului Marius Nasta din Bucureşti. Senatoarea a început să-i contrazică pe medici pe tema pandemiei, iar Mihai Gâdea a ținut să-i atragă atenția, lucru care a enervat-o cumplit pe Diana Şoşoacă.

Diana Sosoaca si Victor Ciutacu scandal monstru in direct
Diana Sosoaca si Victor Ciutacu scandal monstru in direct

Senatoarea Șoșoacă scandal cu Victor Ciutacu

Nici nu a apucat bine să revină pe micile ecrane și senatoarea AUR a pornit un nou scandal tot cu un jurnalist, de aceasta dată este vorba de Victor Ciutacu, de la postul de televiziune România TV. Diana Șoșoacă a dorit să intre în direct telefonic și să dea o replică, deoarece prezentatorul a spus că aceasta abuzează de funcția pe care o are. Mai exact, senatorul a încercat să intre în spitalul „Sfântul Pantelimon”, invocând statutul de parlamentar.

Dialogul dintre Diana Șoșoacă și Victor Ciutacu:

Victor Ciutacu: Dumneavoastră făceți-vă mandatul pe care ați fost aleasă în Parlament. Constituția nu vă permite să dați buznă în instituții publice pe bază de legitimație de senator.

Diana Șoșoacă: Eu îmi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna în niciun spital, vă rog să nu mai dezinformați și să vă faceți meseria dumneavoastră. Dacă m-ați invitat la un drept la replică, lăsați-mă vă rog să vorbesc.

Victor Ciutacu: Nu v-am invitat la un drept de replică, l-ați cerut, vi l-am oferit din bunăvoință.

Cei doi si-au aruncat vorbe grele, iar senatorul AUR a spus ca postul dezinformează, deoarece pe burtiera România TV apărea la un moment dat anunțul precum că „există flăcări la Spitalul Sf. Pantelimon”.  Diana Șoșoacă a mers personal acolo și a făcut un scandal monstru după ce a avut loc un eveniment minor. Un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare de fum, dar fără niciun fel de flacără. Senatorul AUR s-a certat cu paznicii spitalului, deoarece aceștia nu au lăsat-o să intre.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a devenit cunoscută în mediul online după ce a postat mesaje împotriva măsurilor de siguranță împotriva noului coronavirus. Diana Șoșoacă este recunoscută pentru firea sa vulcanică și faptul că își spune punctul de vedere. Aceasta i-a uimit pe toți atunci când a apărut la pelerinajul de la cuvioasa Parascheva, deși era interzisă prezența fizică a credincioșilor. Diana Șoșoacă nu a ținut cont de nimic, ba mai mult a venit fără să poarte mască.