Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Tj Miles de la Survivor 2022 și care este povestea tatuajelor lui

Cine este Tj Miles de la Survivor 2022 și care este povestea tatuajelor lui

Manolică Anca / 02.02.2022, 13:53

TJ Miles este o figură celebră în mediul online, mai ales pe Tik Tok și Youtube, iar acum a devenit cunoscut publicului larg grație participării sale la Survivor România 2022, de la Pro TV. Descoperă care este numele lui real și ce poveste de viață are! A locuit foarte mulți ani în Canada, dar a ales să se întoarcă în țară, câștigând din ce în ce mai multă faimă.

Cine este Tj Miles, faimosul de la Survivor România 2022

TJ Miles (33 de ani), pe numele real Miles Jordache, este un român originar din Constanța care a trăit cea mai mare parte din viața sa în Toronto, Canada, acolo unde s-a mutat de mic, alături de familia sa. S-a întors în România în anul 2018 și de atunci a început să aibă din ce în ce mai multă faimă.

Și-a câștigat fanii vorbind, pe diverse teme, într-o romgleză amuzantă, inventând chiar expresii precum „Big Blană” sau „Wow, be careful!”. Fie că vorbim de clipurile sale motivaționale, sau cele mai amuzante, el și-a câștigat rapid simpatia printre internauți. Este foarte activ în social media și postează o mulțime de lucruri din viața lui personală.

A avut mari probleme cu legea în Canada

TJ Miles, așa cum îl cunoaște toată lumea astăzi, a trecut printr-un episod mai puțin plăcut acum ceva ani, în Canada. El a fost arestat în anul 2013, pentru posesie de droguri de mare risc. Avea numai 24 de ani pe atunci, fiind reținut pe 1 ianuarie 2013.

Tj Miles
Tj Miles

Presa de peste ocean a scris atunci că vlogger-ul se afla la volanul unui BMW și conducea pe străzile din provincia Ontario, având asupra sa cocaină și marijuana. El petrecuse noaptea de revelion la Cascada Niagara, împreună cu alți trei apropiați, iar la întoarcerea spre Mississauga, acolo unde locuiau, au fost trași pe dreapta din cauza comportamentului șoferului. TJ Miles a fost imediat sesizat de autoritățile locale care l-au oprit.

Aceștia au petrecut numai o noapte în închisoare pentru că avocatul a reușit să îi scape rapid. El a descoperit că polițiștii au acționat abuziv, motiv pentru care cazul s-a anulat într-un final, indiferent de cât de gravă a fost infracțiunea comisă.

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles.

Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer.”, a declarat Faimosul de la Survivor România 2022.

Astăzi are o afacere proprie

Tj Miles a recunoscut că a avut parte de o adolescență la limita legalului, dar că mai apoi și-a luat diplomă de business și a cunoscut succesul. În prezent, el deține un service de mașini cu totul special.

Conform declarațiilor sale, acest service auto este complet diferit față de cele existente până acum la noi în țară, având un vibe american: „Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândești.” Deschiderea unei afaceri a fost și motivul pentru care el a decis să se întoarcă în România.

Tj Miles de la Survivor 2022
Tj Miles de la Survivor 2022

Care este povestea tatuajelor sale

TJ Miles are o a dezvoltat o adevărată pasiune pentru tatuaje și alege să își picteze pe corp momente importate și marcante din viața sa. Are mai mult de zece tatuaje, pe întregul piept plus ambele brațe. Într-unul din vlogurile sale, artistul le-a spus fanilor săi că plănuiește să își tatueze întreaga viață pe spate.

De departe, tatuajul cu cea mai mare încărcătură emoțională este cel din zona pieptului, care conține numele bunicii sale materne, cea care l-a crescut și l-a protejat mereu. TJ Miles spune că bunica a fost singura persoană cu care a vorbit în limba română și grație ei nu a uitat cuvintele.

„Datorită ei mi-am menținut limba, Dacă nu era ea, nu mai vorbeam română. Cu părinții mei vorbesc în engleză, cu bunica am avut o relație specială. Am tatuat-o pe piept. Am numele ei pe piept, Maria Lungu. E singura femeie tatuată pe mine. Ea a avut grijă de mine de când m-am născut.”, a declarat Miles, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

În prezent, el poate fi admirat și susținut la realityshow-ul Survivor România 2022, difuzat pe Pro TV.