Home » Life & Style » Știri mondene » Cu ce a ajuns să se ocupe Magda Vasiliu, fosta vedetă Prima TV, în Italia. Ar putea fi o sursă de inspirație și pentru alți români

Cu ce a ajuns să se ocupe Magda Vasiliu, fosta vedetă Prima TV, în Italia. Ar putea fi o sursă de inspirație și pentru alți români

Alexandru Cazacu / 02.05.2022, 15:25

Cu siguranță, majoritatea românilor o cunosc pe Magda Vasiliu, fosta vedetă a postului de televiziune Prima TV. În urmă cu cinci ani, fosta prezentatoare a decis să meargă în străinătate pentru a-și trata fiul care suferea de o boală gravă. Acum, Magda trăiește în Italia, iar nu cum mult timp în urmă, fosta știristă și-a descoperit o nouă pasiune. Haideți să vedem cu ce a ajuns să se ocupe Magda Vasiliu, în Italia.

Cu ce a ajuns să se ocupe Magda Vasiliu, fosta vedetă Prima TV

La 45 de ani, Magda Vasiliu trăiește în Italia și are grijă de fiul său, care a împlinit recent 12 ani. Deși recunoaște că îi lipsesc aparițiile pe micile ecrane, fosta prezentatoare de la Prima TV, și-a găsit o nouă pasiune. Mai exact, ea realizează acum genți unicat. Ba chiar mai mult de atât, pe contul său de Facebook, Magda le-a arătat urmăritorilor noilor sale creații.

După cum spuneam, este vorba despre genți unicat, de tip hand-made. După cum susține chiar fosta jurnalistă, florile aplicate pe creațiile sale sunt lucrate manual. Se pare că Magda se descurcă foarte bine din acest punct de vedere, mai ales că munca sa este apreciată, iar comenzile nu au încetat să apară.

„Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!….Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…”, sunt câteva dintre mesajele postate de Magda Vasiliu, care însoțesc imaginile cu gențile sale.

Cu ce a ajuns să se ocupe Magda Vasiliu, fosta vedetă Prima TV
Cu ce a ajuns să se ocupe Magda Vasiliu, fosta vedetă Prima TV

Își dorește să scrie o carte

Fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV își dorește de ceva timp să scrie o carte, însă acum se gândește din ce în ce mai mult la acest lucru. În perioada următoare, Magda Vasiliu are de gând să își pună pe foaie amintirile și experiențele din anii petrecuți în Italia.

„Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez. Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător”, a mai spus Magda pe rețelele sociale, potrivit click.ro.

S-a mutat în Italia pentru a-i oferi fiului său o șansă la viață

Nu a stat pe gânduri și a renunțat la tot pentru a-i da o șansă la viață fiului său. În urmă cu 5 ani, Magda s-a mutat în Italia. Fiul său s-a confruntat cu o problemă gravă de sănătate, având o formațiune malignă la piciorul drept. Așadar, de la începutul verii lui 2017, viața lor s-a schimbat complet. Din fericire, după o perioadă plină de greutăți, fosta știristă de la Prima TV s-a mai liniștit puțin. Fiul său este bine și ținut sub observație de către medicii italieni.