Home » Life & Style » Știri mondene » Cu ce a ajuns să se ocupe Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv, în Anglia. Viața i s-a schimbat complet

Cu ce a ajuns să se ocupe Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv, în Anglia. Viața i s-a schimbat complet

Manolică Anca / 25.11.2021, 12:30
Cu ce a ajuns să se ocupe Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv, în Anglia. Viața i s-a schimbat complet

E cântăreață, a fost prezentatoare TV, iar acum a început o nouă carieră în Anglia. Rocsana Marcu a făcut dezvăluiri despre viața pe care o duce acum departe de România. În ce domeniu activează și cum îmbină cariera cu viața de mamă.

Cu ce se ocupă Rocsana Marcu în prezent

În iulie 2020, Rocsana Marcu făcea un pas important pe toate planurile, atât profesional, cât și personal. În plină pandemie de coronavirus, aceasta și-a luat inima în dinți și a părăsit România. Le-a luat cu ea și pe cele două fiice ale sale, Mayra (14 ani) și Indira (10 ani), și a decis să își facă o viață mai bună peste hotare.

O luat-o de la zero într-un oraș mare și străin, în Londra și spune că nu i-a fost deloc ușor, mai ales că schimbarea a venit la aproximativ doi ani după ce a plecat de la Antena Stars. Aceasta fusese, timp de câțiva ani de zile, prezentatoare în cadrul emisiunii de dimineață „Star Matinal”, de luni până vineri, alături de Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru. Ulterior devenise co-prezentatoare a emisiunii „Agenția VIP”, alături de Cristian Brancu și Adriana Bahmuțeanu

Așadar, s-a stabilit în capitala Marii Britanii și acum este agent imobiliar. Nu a renunțat nici la prima sa meserie, cea de cântăreață, astfel că ea câștigă acum bani din ambele părți.

Rocsana Marcu a fost prezentatoare la Star Matinal de la Antena Stars
Rocsana Marcu a fost prezentatoare la Star Matinal de la Antena Stars

Rocsana Marcu: „Sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate”

Deşi în România trăia într-o vilă foarte spaţioasă, cu tot ce îi trebuia, într-o zonă exclusivistă din Capitală, în Pipera, fosta prezentatoare TV a analizat oportunitățile și a decis că este mai bine să părăsească, pentru o perioadă nedeterminată, România. A ales Anglia pentru că a mai fost în trecut acolo, are prieteni în apropiere și există mai multe oportunități de joburi.

În prezent ea activează în domeniul imobiliarelor, urmând și un curs pentru a se perfecționa în domeniu, și colaborează cu diverse agenții. Fosta prezentatoare TV demonstrează zi de zi că este foarte puternică și luptă pentru ca fiicele sale să ducă o viață foarte bună, fiindu-le atât mamă, cât și tată.

„Numele meu este Rocsana Marcu și vând proprietăți de peste 10 ani. Locuiesc în Winchmore Hill, sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate. Mi-am dat examenele la Londra și am început să lucrez ca agent imobiliar în nordul Londrei”, a scris Rocsana Marcu pe site-ul său.

Rocsana Marcu a devenit  agent imobiliar în Londra
Rocsana Marcu a devenit agent imobiliar în Londra

Nu a lăsat deoparte nici pasiunea pentru muzică

După cum bine se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, iar că această zicală se aplică și în cazul ei. Numai că vorbim de dragostea pentru muzică, primul domeniu în care a activat. Ea a început să cânte încă din adolescență, pasiune care a adus-o în lumina reflectoarelor și a făcut-o cunoscută țării întregi.

La sfârșitul acestui weekend, Rocsana Marcu va cânta într-un restaurant din Londra, ea fiind chiar organizatoarea evenimentului. Pe afiș mai apare un alt nume mare din România. Este vorba despre fostul concurent de la Survivor, Culiță Sterp.

„Da, sunt agent imobiliar. În weekend merg la evenimente mereu. Organizez, prezint și cânt. În Londra cânt dinainte să mă stabilesc, mai precis de vreo 10 ani”, a spus Rocsana Marcu pentru Click!.

Rocsana Marcu nu s-a căsătorit niciodată, iar cele două fetițe ale sale provind din două relații diferite. De altfel, ea a fost în proces cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, findcă el refuza să îşi recunoască fetița, pe Mayra. Indira, cea de-a foua fetiță este făcută cu avocatul Florin Moldoveanu.