Home » Life & Style » Știri mondene » De ce divorțează Alina Sorescu. Totul a ieșit la iveală după 12 ani de căsnicie

De ce divorțează Alina Sorescu. Totul a ieșit la iveală după 12 ani de căsnicie

Redactia Știri / 03.05.2022, 17:33

Relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton, a ajuns la final. Deși zvonuri privind divorțul dintre ei au tot circulat de-a lungul timpului, ele au prins contur la începutul lunii mai a acestui an. Ordonanța președințială, depusă de designer la Judecătoria Buftea, arată faptul că acesta încearcă să stabilească un program de vizită pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, mariaj de 12 ani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pun capăt unui mariaj care durează de aproximativ 12 ani. Mereu discreți în privința vieții personale, Alina și Alexandru au ales să nu-și spele rufele în public și să păstreze doar pentru ei motivele despărțirii.

În ciuda discreției, speculații s-au făcut mereu, iar zvonuri privind divorțul lor circulă de multă vreme, însă acestea au fost confirmate tocmai la începutul lunii mai a acestui an.

Dovadă în acest sens este chiar ordonanța președințială, pe care Alexandru Ciucu a depus-o la Judecătoria Buftea, prin care se dorește astfel stabilirea unui program de vizitare pentru fetițele pe care aceștia le au împreună, Carolina și Raisa.

De ce se despart Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Deși au evitat să vorbească până acum despre problemele care ar fi dus la destrămarea căsniciei, s-a vehiculat în presă de-a lungul timpului că infidelitatea bărbatului ar fi unul dintre motivele ce au dus la ruptură. Cu toate astea, niciunul dintre cei doi soți nu au confirmat informațiile apărute, care au rămas astfel doar la nivel de bârfe.

Fire discretă, Alina a preferat să evite comentariile pe seama acestui subiect și să se concentreze asupra proiectelor profesionale. Deși vestea divorțului a ieșit la iveală, aceasta a continuat să posteze în spațiul virtual prin prisma proiectelor pe care le are, cu școala sa de muzică, dar și cu emisiunea de la TVR 1 (Vorbește corect).

A evitat să vorbească despre cauza divorțului, însă a recunoscut faptul că ea a introdus cererea de separare. Alina a recunoscut prin intermediul mesajului postat pe pagina de Facebook faptul că ea și soțul ei s-au despărțit.

Și Alexandru Ciucu a preferat să nu ofere prea multe informații pe baza separării lor și, deși, a fost contact telefonic, el s-a rezumat la a spune că nu are nimic de comentat pe baza acestui subiect.

Fără o declarație oficială, zvonurile sunt singurele care pot aduce o explicație pentru divorțul care se produce după 12 ani de căsnicie.

Ciucu demonta, în septembrie 2021, informația legată de divorț

Dacă acum a spus că nu are ce să comenteze pe seama despărțirii, nu așa stăteau însă lucrurile anul trecut. În septembrie 2021, Alexandru Ciucu nega informațiile care vorbeau despre divorțul dintre el și Alina Sorescu.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime’, a spus Alexandru Ciucu, conform playtech.ro.

Iată că între timp lucrurile s-au schimbat, iar recent a fost înaintată la Judecătoria Buftea o cerere privind clarificarea programului de vizite pentru copii.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în septembrie 2010
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în septembrie 2010

Dovada care arată că mariajul lor a ajuns la final

Pe rolul instanței a fost depusă o ordonanță președințială. Pe data de 12 aprilie 2022 a fost înregistrată la Judecătoria Buftea. Alexandru Ciucu are calitatea de reclamant, într-un proces deschis împotriva Alinei Sorescu.

Procesul care se desfășoară pe secția civilă, având drept materie minori și familie, are ca scop stabilirea unui program de vizitare pentru fetițele pe care cei doi le au împreună.

Din moment ce a fost depus acest document, este posibil ca Alexandru și Alina să nu fi căzut de acord în privința programului și se dorește astfel prin ordonanța depusă rezolvarea unor chestiuni privind custodia fetițelor.

S-au căsătorit pe 12 septembrie 2010

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010. Între cei doi pare să fi fost dragoste la prima vedere, dacă este să ne luăm după mărturisirile făcute de celebrul designer.

„Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea. E diferenţa de 10 ani. Noi am terminat aceeaşi şcoală generală. Noi nu ne-am întâlnit niciodată în perioada şcolii”, Alexandru Ciucu, la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars.

În urmă cu trei ani, Alina vorbea despre importanța echilibrului într-o căsnicie.

„Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată.’, Alina Sorescu, la Agenția VIP.

Relația lor de iubire a dus la nașterea a două fetițe, Carolina (născută în 2014) și Raisa (născută în 2016).

Alina Sorescu este o celebră artistă și prezentatoare din România, iar Alexandru Ciucu este cunoscut drept designerul care le face costumele membrilor Casei Regale a României.