Home » Când, unde, cum » De ce a divorțat fiica cea mare a lui Putin. Despărțirea s-a produs în mare secret

De ce a divorțat fiica cea mare a lui Putin. Despărțirea s-a produs în mare secret

Alexandru Cazacu / 26.03.2022, 09:47
De ce a divorțat fiica cea mare a lui Putin. Despărțirea s-a produs în mare secret

De aproape o lună de zile de când a declanșat conflictul militar în Ucraina, mai multe detalii neștiute au ieșit la iveală despre viața personală a președintelui rus. Se pare că, fiica sa Maria Vorontsova a divorțat în secret chiar înainte de începerea războiului. Află în continuarea acestui articol, de ce a divorțat fiica cea mare a lui Putin.

De ce a divorțat fiica cea mare a lui Vladimir Putin

După ce a declanșat războiul în Ucraina, mai multe detalii neștiute au ieșit la iveală despre viața lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a făcut tot posibilul să își țină familia departe de atenția presei, însă în ultima perioadă mai multe lucruri s-au aflat atât despre el, cât și despre fiicele sale, Maria și Katerina.

Până nu de mult, fiica cea mare a lui Putin (Maria) a fost căsătorită cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen. Dr. Maria Vorontsova (36 de ani) este specialistă în boli rare ale copiilor și nu de mult timp a divorțat de soțul său olandez. Potrivit spuselor jurnalistului Roman Dobrokhtov, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate chiar înainte de începerea războiului. Cu toate acestea, el nu a dat prea multe detalii despre motivul divorțului.

„Sunt căsătorit cu o rusoaică și am copii, voi lăsa lucrurile așa”, spunea Faassen la un moment dat, potrivit ea.md.

Jorrit Faasen și fiica cea mare a lui Putin au doi copii împreună. Despre omul de afaceri olandez se știe că este fiul unui fost colonel în armata olandeză și că și-a desfășurat activitatea pentru o perioadă la Gazprombank-Invest și Stroytransgaz.

De ce a divorțat fiica cea mare a lui Putin
Maria Vorontsova a divorțat. Despărțirea a avut loc chiar înainte de începerea războiului

Visul Mariei Vorontsova distrus de conflictul militar declanșat de tatăl ei

Este cunoscut faptul că, Maria Vorontsova a fost atrasă de știință încă de la o vârstă fragedă. Acum, este un om de știință foarte apreciat la Centrul Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie al Ministerului Sănătății al Rusiei, fiind expert în boli rare ale copiilor.

De asemenea, fiica cea mare a lui Vladimir Putin mai avea un proiect, însă se pare că războiul declanșat tatăl său i-a stricat planurile din acest punct de vedere. Conform jurnalistului de investigații Serghey Kanev, liderul de la Kremlin „a făcut o treabă dăunătoare pentru fiica lui cea mare” din cauza sancțiunilor primite de Rusia în urma invaziei Ucrainei.

„Ea are o mare parte în mega-proiectul de construcție a unui centru medical super modern lângă Sankt Petersburg. Planurile erau să atragă pacienți din Europa și șeici bogați din țările din Golful Persic. Și acum, după atacul asupra Ucrainei, ce fel de europeni și șeici vor veni?”, a spus jurnalistul Sergey Kanev.

Vladimir Putin mai are o fiică, Yekaterina, mai mică cu un an mai Maria. Fiica cea mică a președintelui rus a decis să ia numele de familie al bunicii sale din partea mamei. Yekaterina Tikhonovna Shkrebneva a studiat în Germania, iar apoi la Moscova, iar în prezent este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universității din Moscova.