Home » Life & Style » Știri mondene » Finala Splash! Vedete la apă 2021. Cine este și câți bani a primit Cristi Pulhac, câștigătorul emisiunii de la Antena 1

Finala Splash! Vedete la apă 2021. Cine este și câți bani a primit Cristi Pulhac, câștigătorul emisiunii de la Antena 1

Manolică Anca / 13.09.2021, 15:13

Duminică, 12 septembrie, a avut loc finala de la „Splash! Vedete la apă” 2021. Cristi Pulhac a fost ales marele câștigător, după ce a ales să efectueze o săritură spectaculoasă de la 10 metri, plecând acasă cu titlul și marele premiu pus la bătaie de Antena 1. Despre ce sumă este vorba.

Cristi Pulhac a câștigat Finala Splash! Vedete la apă 2021

Cel mai răcoritor show al verii și-a aflat duminică seară câștigătorul. Cristi Pulhac, finalistul primei ediții, a reușit să impresioneze jurații cu două sărituri spectaculoase. Prima, cea care nu s-a notat, a executat-o alături de Piticu de la Simplu, fost câștigător Splash, în anul 2013. Pentru saltul individual, Cristi a ales să se arunce de la platforma de zece metri.

Jurații au apreciat și au notat curajul lui Cristi Pulhac, primind atât din partea lui Jean de la Craiova, cât și a lui Nea Marin nota 9. Din punct de vedere tehnic, antrenoarea Clara Gherase i-a acordat nota 7. Pe lângă faptul că a câștigat trofeul pus la bătaie, Cristi Pulhac a plecat acasă și cu marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

„Îi iubesc pe toți, sunt extraordinari! Am cunoscut niște oameni aici care mi-au dat niște emoții pe care le-am trăit de mult și mulțumesc în primul rând că am putut să am ocazia de a participa la acest show minunat, oamenilor din spate și mulțumesc tuturor. Vă iubesc mult!”, a spus Cristi Pulhac la finalul show-ului.

Cristi Pulhac a câștigat finala Splash! Vedete la apa 2021
Cristi Pulhac a câștigat finala Splash! Vedete la apa 2021

În finala Splash! Vedete la apă 2021 de la Antena 1 au luptat Anca Bucur, Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Elena Ionescu, Sandy şi Rikito.

Cine este Cristi Pulhac, câștigătorul show-ului Splash

Cristi Pulhac se numără printre fotbaliștii de succes ai României, acesta jucând o mare parte din cariera sa la Dinamo București. Cristi Pulhac a jucat și a făcut performanță și la alte echipe sportive, printre care Academica Clinceni, Aris Limassol, Petrolul, Zawisza, FK Qabala, Hercules, Sportul Studențesc și FC Câmpina. În prezent, el este retras din fotbal.

Cristi Pulhac
Cristi Pulhac

Emisiunea Splash! Vedete la apă nu este singura la care a apărut. De numele său se leagă și participarea la show-ul sportiv „Exatlon” de la Kanal D, din Republica Dominicană, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoşilor și a ajuns destul de departe. În vârstă de 37 de ani, sportivul a surprins pe toată lumea cu săriturile sale de la înălţime, reușind să își învingă toate emoțiile și fricile.

Este realizat și pe plan sentimental

Cristi Pulhac este împlinit și pe plan amoros, fiind căsătorit încă din 2015 cu Raluca, femeia care îi este alături și îl susține este și acum alături și care-l susține la orice pas. Sunt împreună de mai bine de 11 ani și declară că se iubesc la fel ca în prima zi.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și, de atunci, nimeni și nimic nu a putut să îi despartă. Cristi Pulhac a vorbit, acum ceva timp, despre despre cum și-a cunoscut jumătatea.

„Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană.”, a spus fostul sportiv de la Dinamo, la Antena Stars.