Home » Life & Style » Știri mondene » Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, totul despre povestea lor de dragoste. Cum s-au cunoscut și care sunt secretele relației de 10 ani

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, totul despre povestea lor de dragoste. Cum s-au cunoscut și care sunt secretele relației de 10 ani

Manolică Anca / 30.03.2022, 13:52

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică împlinesc în curând zece ani de când sunt împreună, fiindu-și aproape unul altuia, la bine și la greu. Nu de puține ori cei doi au apărut pe primele pagini ale tabloidelor, vorbindu-se despre un eventual divorț. Se pare că lucrurile merg foarte bine între cei doi, iar acum, cu ocazia aniversării lor, cei doi ai vorbit despre ce înseamnă relația lor de cuplu.

Povestea de iubire dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din anul 2013 cei doi alegând să se căsătorească în mare secret în 2017, în Bulgaria. Doi ani mai tarziu, ei deveneau părinții unui băiețel, pe nume Alexandru. Acum, ei se declară o familie împlinită pe toate planurile, Lavinia mărturisind că se află într-o perioadă a vieții ei în care este mai fericită ca niciodată, deși acest lucru implică și foarte mult efort.

Povestea lor de dragoste a fost subiectul multor speculații și zvonuri. Nu de puține ori s-a speculat că artista ar fi motivul pentru care Ștefan Bănică și Andreea Marin ar fi divorțat. De asemenea, au existat și imagini surprinse de paparazzi, dar aceste speculații nu au fost niciodată confirmate de niciunul dintre cei trei.

Relația lor a fost sub semnul dicreției, prima apariție împreună la un eveniment monden fiind în anul 2014. Acum, la aniversarea a zece ani de iubire, cei doi au oferit un interviu de senzație pentru Revista VIVA!

„Eu mă aflu, cred, în cea mai intensă perioadă din viaţa mea, deoarece am ales să petrec zi de zi, clipă de clipă, alături de fiul meu, astfel încât am învăţat lucruri noi. Dar m-am descoperit pe mine şi altfel.

Trăiesc un moment în care sunt mai fericită ca niciodată, dar asta implică şi foarte mult efort. Totodată, sunt bucuroasă că mi-am îndeplinit obiectivul de a fi alături de copilul meu exclusiv până cel puţin la vârsta lui de 3 ani”, a declarat bruneta pentru sursa citată.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Care este secretul relației de 10 ani

Întrebați cum au reușit să reziste atât de mult timp împreună, cei doi amorezi au specificat că momentele prin care au trecut împreună de-a lungul timpului, indiferent dacă au fost bune sau rele, au dus la sudarea relației lor. Iar venirea pe lume a lui Alexandru, minunea lor, i-a apropiat mai mult ca niciodată.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt.

Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru”, a spus Ștefan Bănică.

Lavinia a completat spunând că se simte la fel de îndrăgostită ca în prima zi, deși au existat unele momente în care nu le-a fost ușor. Au o relație sănătoasă, bazată pe încredere și libertate, unele dintre principalele valori ale unei relații de lungă durată. De asemenea, și comunicarea și înțelegerea reciprocă joacă un rol extrem de important.

„Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”, a spus Lavinia Pîrva.

„Pe înţelegere reciprocă şi comunicare, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze. Când cuplurile se despart, cele două valori menţionate la începutul răspunsului meu pot fi principalul motiv. Şi cred că e important să fim amândoi pe aceeaşi frecvenţă”, a completat Ștefan Bănică.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică continuă să își facă planuri de viitor, iar Lavinia începe să se axeze cu pași mici și pe plan profesional, după o perioadă în care a dorit să se ocupe foarte mult de educația celui mic.