Home » Life & Style » Știri mondene » Mădălina Ghenea a renunțat la haine într-un avion privat! A fost fotografiată, iar pozele au ajuns pe net

Mădălina Ghenea a renunțat la haine într-un avion privat! A fost fotografiată, iar pozele au ajuns pe net

Ioncea Iulian / 22.05.2024, 11:09

Actriță, fotomodel, influencer și cu multe alte job-uri pe care le are și pe care le-am putea trece în dreptul ei, Mădălina Ghenea continuă să demonstreze că orice apariție a ei devine virală.

Frumoasa româncă în vârstă de 36 de ani, care a jucat inclusiv în filmul „House of Gucci” („Casa Gucci”), și-a obișnuit deja fanii de pe rețelele de socializare cu unele dintre cele mai incendiare apariții pe care le poate avea.

De-a lungul timpului și mai ales în ultimele luni, Mădălina Ghenea a apărut pe Instagram atât în clipuri foarte sexy, cât și în fotografii provocatoare, multe dintre aceste imagini fiind realizate în timpul ședințelor foto la care ea este personajul principal.

Mădălinea Ghenea, ședință foto în avion

După ce a apărut într-un clip video în lenjerie intimă și a adunat peste 1 milion de vizualizări și zeci de mii de like-uri, celebra româncă și-a surprins din nou fanii din mediul online.

Mădălina Ghenea a fost protagonista unei ședințe foto inedite, care a fost realizată într-un avion privat. Chiar în spatele cabinei piloților, frumoasa vedetă a renunțat la haine și a rămas doar în costum de baie.

Așa cum era de așteptat și cum deja fanii ei s-au obișnuit, Mădălina Ghenea a postat imaginile pe Instagram, acolo unde a adunat rapid peste 40.000 de like-uri și aproximativ 400 de comentarii.

„Sunteți pregătiți de vară?”, a scris celebra româncă în dreptul setului de fotografii.

„Atât de superbă”, „Îți stă bine”, „Arăți bine” și „Dulceața mea” au fost doar câteva dintre comentariile pe care românii le-au lăsat în dreptul imaginilor.