Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Oana Roman. Ce mare dramă ascunde fiica fostului premier al României

Totul despre Oana Roman. Ce mare dramă ascunde fiica fostului premier al României

Manolică Anca / 06.01.2021, 10:32

Totul despre una dintre cele mai cunoscute vedete din România, fiica fostului premier al României, Petre Roman. Care este cumplita dramă pe care o ascunde Oana Roman. Nu ar dori să i se întâmple nimănui asta.

Totul despre Oana Roman

Viața Oanei Roman a fost una foarte dificilă, în ciuda a ceea ce cred gurile rele. Vedeta a povestit în în mai multe rânduri despre trările sale, despre cum a arătat adolescența ei, despre lupta continuă cu kilogramele în plus, despre greul pe care l-a îndurat în timpul facultății. Deși a studiat la Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona, aceasta a povestit că uneori abia îi ajungeau banii pentru mâncare. Cu toate acestea, ea a fost șefă de promoție, obținând cea mai mare notă dintre toți la lucrarea de masterat.

Ulterior, Oana Roman a reușit să-și construiască o carieră de succes fără sprijinul nimănui. Aceasta a fost prezentatoarea emisiunii „Drept la țintă” de la Kanal D, apoi a fost gazda emisiunii „Star Salvator” de la Antena Stars. De asemenea, Oana Roman a lucrat în PR și a fost implicată în proiectul „OanaPunctRoman”, emisiune online pe site-ul revistei VIVA!.

Oaa Roman a slăbit spectaculos în ultima perioadă
Oaa Roman a slăbit spectaculos în ultima perioadă

În vara anului 2014, a părut că soarta îi surâde foarte frumos. Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei, din iubirea lor născându-se frumoasa Maria Isabela. Dar iată că, la mai puțin de șase ani după fericitul eveniment, a avut o ruptură între cei doi. Sărbătorile de iarnă din 2020 a fost lipsite de pace și fericire în familia Oanei Roman. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, aceasta a mărturisit, într-un story postat pe Instagram, că ea și soțul ei, Marius Elisei, nu mai formează un cuplu. Mai mult, aceasta a explicat cu lacrimi în ochi că soțul ei nu a plecat cu mâna goală de acasă, ci a lăsat-o și fără afacerea prosperă pe care o deschiseseră de puțin timp. Motivul real al despărțirii ar fi faptul că Marius Elisei are o altă femeie.

Ce mare dramă ascunde Oana Roman

Problemele din căsnicie nu sunt singurele din viața Oanei Roman. În cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, aceasta a făcut unele confesiuni tulburătoare despre mama sa, care are o boală foarte gravă, dar și despre momentul înfiorător de viață și de moarte pe care l-a trăit la nașterea Isabelei.

Una dintre cele mai dureroase confesiuni are legătură cu mama sa, Mioara Roman (80 de ani), care suferă de maladia incurabilă Parkinson. Această boală survine în urma distrugerii progresive a neuronilor, instalându-se tremurul, pierderea preciziei în mișcări, ba chiar instalarea unor gresturi rigide și incontrolabile.

„Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? (..) Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana Roman, în lacrimi, despre drama legată de boala mamei sale.

Oana Roman, alături de mama sa, Mioara Roman
Oana Roman, alături de mama sa, Mioara Roman

Un alt episod dramatic din viața sa s-a întâmplat chiar la nașterea micuței lor fiice. Din pricina perioadei de maternitate și a complicațiilor survenite la naștere, ea s-a ales cu foarte mari probleme de sănătate, ajungând, din nou, pe masa de operație.

“Nu am mai povestit asta niciodată, până acum. Este unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari. A trebuit să fac, în ultima instanța, o operație foarte dificilă. Nu știam dacă o să trăiesc sau nu; m-am pus pe masa de operație, pentru anestezie, și în momentul acela nu știam dacă mă voi mai trezi sau nu. Aveam senzația că nu mi-am încheiat toate socotelile”, a povestit despre drama sa, Oana Roman.

Oana Roman, alături de soțul ei, Marius Elisei, și fiica lor Maria Isabela
Oana Roman, alături de soțul ei, Marius Elisei, și fiica lor Maria Isabela

De asemenea, aceasta a povestit și despre cum a fost perioada de covalescență pentru ea. Pe lângă durerile di pricina operației, aceasta s-a mai confruntat și cu grave atacuri de panică. La acestea se adaugă și faptul că ea u și-a putut vedea deloc fetița în cele două săptămâni în care a fost internată.

„După operație, a trebuit să stau la reanimare multe zile. După 3 zile am simțit că mă iau niște atacuri de panică groaznice, așa că am rugat o asistenta să mă ducă afară, să respir un minut aer curat și să văd cerul. (..) Am stat atunci două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul”, i-a mai povestit vedeta Andreei Mantea.