Home » Life & Style » Tatuaje pe gât. 10 modele și idei în vogă care să te ajute să te inspiri. FOTO

Tatuaje pe gât. 10 modele și idei în vogă care să te ajute să te inspiri. FOTO

Manolică Anca / 28.01.2022, 11:33

Odată asociate cu infractorii și bandele, tatuajele de pe gât reprezintă astăzi personalități îndrăznețe, puternice și masculine. Asta pentru că ele, de obicei, nu pot fi ascunse sub haine. În plus, gâtul este una dintre cele mai dureroase locuri de tatuat. Verifică aceste opțiuni de tatuaje pe gât pentru a-l găsit pe cel perfect, care îți reflectă personalitatea.

Tatuajul, o alegere importantă

Indiferent cât de populare au devenind tatualeje astăzi, există unele pentru care ar trebui să mai aștepți. Este recomandat, mai ales să cazul tinerilor, ca primul tatuaj să fie într-un loc care poate fi ușor de ascuns de haine, având în vedere că încă nu au o carieră bine conturată. Un tatuaj pe gât este o „afacere” destul de mare și îndrăzneață. Sigur, poate că nu este la fel de mare ca acum 15-20 de ani, dar este totuși un angajament uriaș.

Un tatuaj pe gât, indiferent de stil sau subiect, spune că ești un dur. Nu doar pentru că ai îndrăznit să îți faci un tatuaj în acest loc și să înfrunți furia mamei tale, ci și pentru că acest loc este departe de a fi ușor. Gâtul este una dintre cele mai dificile părți ale corpului pentru a tatua și a fi tatuat, ceea ce face ca rezultatul final să fie și mai satisfăcător.

Modele și idei de tatuale pe gât

Tatuajele pe gât sunt făcute pentru a atrage priviri, de multe ori fiind considerate chiar o comunicare directă cu cei care îl privesc. Persoanele care aleg să îți facă tatuaje pe gât sunt firi puternice, excentrice, care își doresc să-și exprime astfel caracterul. Zona gâtului este considerată una extrem de delicată, motiv pentru care modelul tatuajului ales trebuie să aibă simetrie și să fie cât mai fin. Desigur, acum depinde de gusturile fiecăruia.

1. Tatuaj în spatele gâtului

Tatuaje pe gât
Tatuaje pe gât

Una dintre cele mai populare poziții ale tatuajelor pentru bărbați este cea din spatele gâtului. Acesta se potrivește unui design mai mic sau mai subtil și este ideal pentru un prim tatuaj pe gât, pentru că se poate acoperi cu o cămașă cu guler sau chiar cu părul.

2. Tatuaj gât complet

Tatuaj gât complet
Tatuaj gât complet

Un tatuaj complet pe gât se înfășoară în jurul gâtului pentru a forma un efect de „guler” cool. Cei care vor cerneală care să iasă în evidență din mulțime ar trebui să ia în considerare acest model. Modelele geometrice, desenele complicate și cerneala neagră, toate ies în evidență cu acest plasament.

3. Micul tatuaj de pe gât

Tatuaje mici pe gât
Tatuaje mici pe gât

Tatuajele de gât se potrivesc oricărei mărimi, dar tatuajele mici arată deosebit de bine cu acest plasament. Numerele romane, un tatuaj cu un singur cuvânt sau un simbol simplu sunt doar câteva dintre ideile pe care le-ai putea alege. Un tatuaj mai mic este o opțiune excelentă pentru primul tău tatuaj pe gât sau dacă ai un prag de durere scăzut, dar totuși vrei neapărat să ai unul în acest loc.

5. Cuvinte tatuaj pe gât

Tatuaje pe gât
Tatuaje pe gât

Orice tatuaj cu cuvinte va fi semnificativ, și cu atât mai mult atunci când este plasat pe gât. La fel ca un tatuaj cu cuvinte deasupra inimii, gâtul face ca mesajul să fie mai semnificativ. Mulți bărbați aleg să își tatueze cuvinte ân partea din față, deasupra corzilor vocale.

6. Crucea pe gât

Tatuaje pe gât
Tatuaje pe gât

Gâtul rămâne unul dintre cele mai populare locuri pentru tatuajele religioase, inclusiv pentru clasica cruce. Îndrăzneț și clar, acest tatuaj arată tuturor că pentru tine credința este un lucru esențial. Atunci când ai un spațiu limitat, optează pentru o cruce simplă cu cerneală neagră, fără prea multe detalii suplimentare. Astfel, te asiguri că iese cu adevărat în evidență.

7. Tatuaj tribal

Tatuaj tribal
Tatuaj tribal

Liniile curbe și cerneala neagră îndrăzneață a desenelor tribale clasice se potrivesc cu locurile curbate, cum ar fi gâtul. Pentru o abordare originală a tatuajului tribal, încearcă un desen care să îți îmbrățișeze linia părului. Nu numai că îți va face părul să pară mai gros, dar va avea și un aspect unic care iese în evidență.

8. Tatuaj cu stea

Tatuaj cu stea
Tatuaj cu stea

Semnificația tatuajelor cu stele datează de la marinarii din secolul al XIX-lea. Pentru ei, stelele reprezentau norocul, deoarece navele puteau naviga cu ajutorul constelațiilor. De asemenea, stelele ne amintesc că există lumină chiar și în întuneric. Din aceste două motive, stelele au rămas tatuaje populare.

9. Tatuaj gât pace

Tatuaje pe gât
Tatuaje pe gât

Multe persoane își aleg gâtul pentru cele mai semnificative tatuaje. Dacă te opuni violenței și războiului, simbolul păcii ar putea fi o alegere excelentă pentru tine. Asociat cu mișcarea de protest hippie din anii 1960, este o alegere potrivită dacă ești un activist sau iubești muzica acelui deceniu.

10. Coroana pe gât

Tatuaj coroană
Tatuaj coroană

Fiecare bărbat este regele vieții sale, iar un tatuaj cu coroană pe gât arată acest lucru pentru ca toată lumea să vadă. Mulți bărbați aleg să își facă un tatuaj cu coroană pentru a marca o realizare importantă în viață. Altora le place să li se reamintească faptul că sunt în controlul destinului lor și că sunt pregătiți pentru succes. Coroanele sunt, de asemenea, niște tatuaje pentru cupluri care se potrivesc foarte bine cu jumătatea ta.