Home » Life & Style » Tendințe păr 2022. Principalele culori de păr care se poartă anul acesta

Tendințe păr 2022. Principalele culori de păr care se poartă anul acesta

Manolică Anca / 11.05.2022, 12:58
Tendințe păr 2022. Principalele culori de păr care se poartă anul acesta

Poate că nu ți-ai mai vopsit părul până acum, dar cauți o modalitate de a schimba ceva. Poate că vrei să-ți schimbi look-ul pentru a sărbători începutul unui nou capitol din viață. Sau poate că pur și simplu vrei să ții mereu pasul cu moda. Indiferent de motivul pentru care ești interesată de ce tendințe de culori de păr sunt în 2022, profesioniștii vin cu cele mai utile informații și sfaturi pentru tine.

Ce culori de păr se poartă în 2022

An de an, apar noi și noi tendințe în materie de coafuri și culori ale părului. Așadar, dacă ai ezitat în timpul iernii să îți faci programare la coafor și ai în plan să faci în curând acest lucru, noi venim pentru tine cu părerile experților în ceea ce privește culorile de păr care se poartă în acest an.

Blond caramel

O combinație între blond și șaten, perfectă pentru cei cu pielea mai închisă la culoare. Această nuanță te ajută să îi dai un refresh și să îi oferi podoabei tale capilare, indiferent de anotimp, acea amprentă de vară. Specialiștii recomandă să apelezi la profesioniști pentru a obține această nuanță, în cazul în care părul tău are tonuri mai închise

Asta pentru că acasă este ceva mai dificil să îl decolorezi și să obții reflexele de caramel. Această culoare merge nu se pretează de regulă tunsorilor scurte, cu păr drept. Pentru a pune în valoare blondul caramel, buclele, onduleurile și coafurile în scări sunt cele mai potrivite.

Tendințe păr 2022. Maro trandafiriu

O combinație de maro clasic și roz jucăuș, care vine în mai multe versiuni din care sigur vei găsi una pe gustul tău. Cu tonuri de vin roșu intens, bronz ori chihlimbar cu note de roz, nuanța te va lumina și înveseli la chip. Marele dezavantaj, însă, este că, odată aplicată pe păr, necesită îngriire constantă: un șampon special pentru păr colorat, un balsam intens hidratant și reîmprospătarea culorii destul de des.

Argintiu

Păr argintiu
Păr argintiu

O culoare dificilă, dramatică și foarte îndrăzneață, care se poartă în special în timpul sezonului de iarnă. presupune un drum lung și o schimbare radicală, pe care numai cei curajoși o fac. Necesită și ea o întreținere specială, iar pentru rezultate de lungă durată trebuie să mergi foarte des la salon

Tendințe păr 2022. Ciocolatiu-scorțișoară

Dacă îți plac tonurile naturale, calde de șaten, atunci această nuanță sigur este pe placul tău. Este perfectă pentru un ten luminos, cu subtonuri de piersică.

Înviorează părul degradat de la decolorările repetate, cu aspect uscat, dându-i un aspect sănătos și strălucire datorită pigmenților aurii. Le stă bine atât tinerelor, dar și celor care vor să aibă un aspect modern, fresh.

Blorange

Blorange
Blorange

Este la modă printre starurile de la Hollywood. Nu este nici blond, nici roșcat, ci o variantă de blond rose, cu subtonuri aurii și portocalii, care dă bine pe orice fizionomie. Perfectă pentru un look modern, formal sau casual.

Stiliștii spun că este nuanța perfectă pentru femeile trecute de 40 de ani, pentru că întinerește chipul și estompează imperfecțiunile tenului. Părul vopsit blorange trebuie îngrijit cu filtre UV și antioxidanți, și pentru ca pigmentul să se mențină, trebuie să folosești un balsam special.