Home » Life & Style » Timp liber » Catalog de oferte și reduceri la Carrefour pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Catalog de oferte și reduceri la Carrefour pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Manolică Anca / 08.11.2021, 17:34
Catalog de oferte și reduceri la Carrefour pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Săptămână de săptămână, lanțul de magazine Carrefour din toată țara vine cu oferte avantajoase pentru clienții săi la o mulțime de produse. Astfel, și a doua săptămână din luna noiembrie aduce reduceri deloc de neglijat la gama variată de produse care se regăsește pe rafturi. Vezi ce catalog de oferte și reduceri este la Carrefour în perioada 8 – 14 noiembrie.

Ce oferte și reduceri sunt la Carrefour în perioada 8 – 14 noiembrie

În fiecare săptămână, marile lanțuri de magazine din toată țara anunță prin cataloagele lor oferte avantajoase la o mulțime de produse care se regăsesc la raft. Acesta este și cazul hypermarketului Carrefour care își actualizează periodic produsele din ofertă.

Așadar, cei care aleg să-și facă cumpărăturile într-unul din magazinele Carrefour din București sau din țară vor descoperi în perioada următoare promoții la o gamă largă de produse. Clienții care vor ajunge în magazine în săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021 se vor bucura de oferte la fructe, legume, carne sau lapte, până la articole vestimentare, electronice, electrocasnice, o mulțime de obiecte de uz casnic sau instrumente auto.

De exemplu, ofertele de luni, 8 noiembrie sunt: 15% reducere la carnea proaspătă din raionul de carne, 35% reducere la pulpa de porc dezosată, 48% reducere la Kaki, reducere la uleiul Unirea de un litru, reducere la detergentul automat Ariel Pods, dar și la o mulțime de electronice și electrocasnice.

Ce oferte și reduceri sunt la Carrefour în perioada 8 – 14 noiembrie
Ce oferte și reduceri sunt la Carrefour în perioada 8 – 14 noiembrie

Este important de precizat că uneori ofertele din cataloage pot să difere în funcție de oraș. Astfel că, pentru fiecare localitate în parte în care se regăsește un magazin Carrefour, este disponibil și catalogul online, pentru ca fiecare dintre noi să putem verifica ofertele. Verifică aici întregul catalog de oferte și reduceri la Carrefour pentru perioada 8 – 14 noiembrie, din fiecare oraș.

Black Friday la Carrefour

Cum luna noiembrie este cunoscută ca fiind luna reducerilor de nerefuzat, Black Friday nu putea lipsi nici de la Carrefour. Însă vinerea neagră s-a transformat într-o lună întreagă de promoții și reduceri de nerefuzat. Astfel, în perioada 28 octombrie – 1 decembrie, poți alege tot ceea ce își dorești în materie de electronice și electrocasnice, pentru că lanțurile de magazine vin cu o gamă foarte variată de produse.

Ce program au magazinele Carrefour. Odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții, din 25 octombrie, și programul magazinelor a suferit unele modificări. Astfel, începând cu această dată, toate magazinele, inclusiv lanțurile mari precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image sau Cora se închid la aceeași oră: 21.00. Măsura este valabilă pentru o perioadă de 30 de zile.

Rețeaua Carrefour în România

Carrefour este unul dintre cei mai mari retaileri din lume, având în momentul de față 15.000 de magazine deschise la nivel internațional și aproximativ 2.000 de hypermarketuri.

Primul magazin Carrefour din România a fost deschis în anul 2001, în zona Militari, pe Autostrada A1. În anul 2007, Carrefour a preluat pentru suma de 55 de milioane de euro lanțul de supermarketuri Artima, marcându-și în acest fel intrarea pe segmentul de supermarketuri.

Rețeaua Artima deținea un număr de 21 de magazine, majoritatea fiind localizate în vestul țării. După preluarea supermarketurilor de către grupul francez, magazinele Arima au fost denumite Carrefour Express. La trei ani distanță, ele au fost redenumite Carrefour Market.