Home » Life & Style » Timp liber » Catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Manolică Anca / 08.11.2021, 15:17
Catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Săptămână de săptămână, lanțul de magazine Kaufland vine cu oferte avantajoase pentru clienții săi la produsele care se găsesc pe rafturile magazinelor. Astfel, și a doua săptămână din luna noiembrie aduce reduceri deloc de neglijat la o mulțime de produse. Vezi ce catalog de oferte și reduceri este la Kaufland în perioada 8 – 14 noiembrie.

Ce oferte și reduceri sunt la Kaufland în perioada 8 – 14 noiembrie

În fiecare săptămână, marile lanțuri de magazine din țară anunță prin cataloagele lor oferte avantajoase la o mulțime de produse care se regăsesc la raft. Acesta este și cazul hypermarketului Kaufland care își actualizează periodic produsele din ofertă.

Clienții care vor ajunge în magazine în săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021 se vor bucura de oferte la o gamă variată de produse, de la fructe, legume, carne sau lapte, până la articole vestimentare, electronice, electrocasnice și o mulțime de obiecte de uz casnic.

Reduceri Kaufland la zeci de produse

Cei care aleg să-și facă cumpărăturile într-unul din magazinele Kaufland din țară vor descoperi în perioada următoare promoții la o gamă largă de produse. Așadar, în perioada 8 – 14 noiembrie, românii vor putea cumpăra brânză Tofu, fasole boabe, ulei de măsline, bere, suc, mâncare de pisici sau detergent lichid sau capsule pentru rufe la un preț mai mic.

Catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 - 14 noiembrie
Catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 – 14 noiembrie

De asemenea, prețuri „fresh” vor avea și o gamă variată de legume, carne și produse din carne, produse de panificație, brânzeturi și lactate de tot felul.

Săptămâna Black Friday la Kaufland

Cum luna noiembrie este luna reducerilor, Black Friday nu putea lipsi nici de la Kaufland. Însă vinerea neagră s-a transformat într-o întreagă săptămână de promoții și reduceri de nerefuzat. Așadar, cei care vor cumpăra anumite produse din ofertă vor beneficia de un al doilea sau al treilea produs gratis, din aceeași gamă. Aici vorbim de băuturi alcoolice, non-alcoolice, biscuiți, batoane de salam, cafea, produse de curățenie și multe altele.

De asemenea, în catalogul de  în perioada 8 – 14 noiembrie se regăsesc articole de îmbrăcăminte pentru adulți, obiecte necesare în bucătărie pentru gătit, cât și o mulțime de electronice și electrocasnice, precum boxe portabile, televizoare, ceasuri inteligente, ustensile de îngrijire a părului sau diverși roboți de bucătărie. Verifică aici întregul catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 – 14 noiembrie.

Catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 - 14 noiembrie
Catalog de oferte și reduceri la Kaufland pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Ce program au magazinele Kaufland. Odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții, din 25 octombrie, și programul magazinelor a suferit unele modificări. Astfel, începând cu această dată, toate magazinele, inclusiv lanțurile mari precum Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image, Carrefour sau Cora se închid la aceeași oră: 21.00. Măsura este valabilă pentru o perioadă de 30 de zile.

Primul hypermarket Kaufland

În anul 1984, s-a deschis primul hypermarket Kaufland în orașul Neckarsulm, oraș în care compania încă își are sediul social din anul 1972. Reunificarea Germaniei din anul 1990, a determinat compania să se extindă și mai mult. Astfel, noi magazine sunt deschise în fosta Germanie de Est. La Meissen, în același an, se deschide primul magazin cu vânzare rapidă, iar acesta este amplasat într-un cort.

Opt ani mai târziu are loc expansiunea lanțului de magazine în afara granițelor, la Ostrava, în Cehia. Anii care au urmat a însemnat o explozie de magazine pentru Kaufland astfel că în anul 2000, retailerul a intrat pe piața din Slovacia, 2001 – Croația și Polonia, 2005 – România, iar în Bulgaria avea să ajungă un an mai târziu, în 2006. În prezent, sunt peste 140 de astfel de magazine pe întreg teritoriul țării noastre.