Home » Life & Style » Timp liber » Ce este „Camera liberă” de la Insula Iubirii 2022. Noutatea pe care o aduce sezonul 6 al emisiunii de la Antena 1

Ce este „Camera liberă” de la Insula Iubirii 2022. Noutatea pe care o aduce sezonul 6 al emisiunii de la Antena 1

Manolică Anca / 02.05.2022, 16:42

Fanii celui mai fierbinte și așteptat reality-show al anului au multe motive de bucurie. Premiera Insula Iubirii are loc luni și marți, 2 și 3 mai, de la 20.30 la Antena 1, iar producătorii au anunțat multe surprize interesante pentru concurenți. Iată cu ce noutate vine sezonul al șaselea al emisiunii. Ce este „Camera liberă” și cum se poate ajunge aici.

Ce schimbări aduce noul sezon de la Insula Iubirii

Așteptarea a luat sfârșit, iar fanii emisiunii Insula Iubirii sunt nerăbdători să descopere prin ce peripeții vor trece cele cinci cupluri de concurenți în testarea relațiilor lor amoroase. Cel mai nou sezon al reality-show-ului are premiera luni, 2 mai, de la 20:30, la Antena 1.

10 ispite masculine și 10 ispite feminine sunt gata să-i tenteze pe participanți și să-i ajute să descopere cele mai ascunse trăiri și sentimente. Vor fi multe bătăi de cap în ceea ce se numește cel mai dur test al fidelităţii. Așa cum ne-am obișnuit deja, Thailanda este locația ideală pentru testul suprem.

În cel mai nou sezon Temptation Island – Insula iubirii, concurenții vor locui în două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă, ce îi va „ajuta” pe concurenți să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii. Timp de 21 de zile, Island Escape şi Village Coconut vor fi martorele călătoriei unică, pline de provocări şi tentaţii în care au pornit cele cinci cupluri curajoase.

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă – dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect. Nu veţi fi singuri, alături de voi, cu voi, vor locui în toată această perioadă ispite!

Carismatici, cuceritori, hotărâţi, ei bine, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă. E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care staţi acum!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor, înainte de ca aceștia să vadă resorturile în care vor locui, potrivit comunicatului oficial al Antenei 1.

Insula Iubirii, sezonul 6
Insula Iubirii, sezonul 6

„Camera liberă”, noutatea de la Insula Iubirii 2022

Totodată, sezonul al șaselea al emisiunii vine cu noi surprize pentru concurenți și ispite. Este vorba despre Camera Liberă, acolo unde cei de pe insulă vor putea avea parte de un moment de intimitate cu un coleg sau o ispită.

„E o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!”, a mai spus gazda show-ului.

Vom descoperi în fiecare luni și marți, de la 20:30, la Antena 1, cine sunt concurenții care se vor retrage în Camera liberă.

De asemene, în acest sezon, telespectatorii îl vor putea revedea pe Bogdan Ionescu, fostul soț al lui Hannelore, în rolul de ispită masculină, de această dată.