Home » Life & Style » Timp liber » Detalii nebănuite din culisele Insula Iubirii. Câți oameni lucrează la realizarea acestui reality-show, ce echipament se folosește și cum sunt alese cuplurile

Detalii nebănuite din culisele Insula Iubirii. Câți oameni lucrează la realizarea acestui reality-show, ce echipament se folosește și cum sunt alese cuplurile

Manolică Anca / 29.04.2022, 17:06

Așteptarea va lua în curând sfârșit! Temptation Island – Insula Iubirii revine pe micile ecrane cu cel de-al șaselea sezon, la Antena 1. Începând din 2 și 3 mai, în fiecare luni și marți, cinci cupluri cu povești de viață inedite vor pleca pe drumul cunoașterii, pentru a-și testa partenerii pentru a vedea cât de sudate sunt relațiile lor. Dar până atunci, haide să descoperim câteva detalii inedite din culisele acestui reality-show.

Cum arată Temptation Island – Insula Iubirii, în cifre

Din cele peste 1000 de cupluri atent analizate pentru cel de-al şaselea sezon Temptation Island – Insula iubirii, doar cinci din ele, cu povești interesante de viață, cu relații sudate, cu problematici inedite au ajuns să călătorească 10.000 de kilometri spre Paradis, în Thailanda, acolo unde au fost primiți cu brațele deschise.

Dar până la acest punct, o echipă întreagă a depus eforturi colosale pentru ca aceste lucruri să se întâmple. Peste 6 tone de echipamente au fost trimise special în Thailanda, cu un singur transport aerian.

Am folosit 52 de camere robotizate, 32 de camere de ambianţă, ascunse în camerele concurenţilor şi peste 12 kilometri de cabluri audio-video fibră optică. Pentru fiecare insulă, echipa tehnică a fost formată din 10 tehnicieni, care au reuşit într-un timp foarte scurt – 5 zile per insulă, să întindă aproximativ 12 kilometri de cabluri, în ciuda vremii nefavorabile, care ne-a dat ceva bătăi de cap!”, a explicat Bogdan Oancea, director tehnic Antena 1, într-un comunicat.

Imagine din culisele emisiunii Insula Iubirii
Imagine din culisele emisiunii Insula Iubirii

În ceea ce privește oamenii din spate, echipa numără aproximativ 100 de persoane atât din România, cât și din Thailanda. De la make-up artist sau hair stylist, la directori de imagine, operatori sau sunetiști, la personalul din resorturi, care se ocupă de catering sau curățenie, toți au avut grijă ca filmările să se desfășoare în cele mai bune condiții.

„E un proiect pe care eu, una, l-am subestimat! Împreună cu toate restricţiile impuse de covid, e mai mult decât mă aşteptam (..) E o muncă uriaşă în spate, monitorizăm totul 24 de ore din 24, aşa că încercam să ne organizăm pe echipe, dar oricum nu am prea dormit.

Să ajungi la filmare şi să îţi fie inundat setul, să afli că operatorul a căzut cu camera şi câte şi mai câte…nici nu ţi se mai par neprevăzute!”, a spus Emilia Vlad, producător general al show-ului.

Imagine din culisele emisiunii Insula Iubirii
Imagine din culisele emisiunii Insula Iubirii

Ce spune Radu Vâlcan despre proiect

Şi pentru Radu Vâlcan, gazda show-ului Insula Iubirii, zilele de filmare au presupus un consum emoţional şi fizic foarte mare. Acesta a dezvăluit că a dormit cam 3-4 ore pe noapte. Adrenalina este la cote maxime, consumul este foarte mare și el trebuie să fie mereu disponibil în caz că se întâmplă ceva într-unul dintre resorturi.

În cel de-al șaselea sezon al celui mai fierbinte reality-show, cele cinci cupluri avea ocazia să descopere dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâta vreme este cu adevărat perechea potrivită. La final, fiecare cuplu va putea spune clar dacă vor alege să meargă pe același drum în viață sau separat, pe alte căi.

10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine au pornit și ele într-o aventură menită să descopere cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon, care se va vedea în fiecare luni şi marţi, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1.