Home » Life & Style » Timp liber » Cele mai frumoase și emoționante declarații de dragoste

Cele mai frumoase și emoționante declarații de dragoste

Violeta Badea / 06.06.2021, 12:55
Cele mai frumoase și emoționante declarații de dragoste

Dragostea este cel mai frumos și nobil sentiment trăit vreodată de oameni. Prin iubire invățăm să fim mai buni, să dăruim, să respectăm, să apreciem și să avem grijă unii de ceilalți. Dacă ai întâlnit o persoană potrivită pentru sufletul tău, atunci nu rata nicio ocazie de a-i demonsta cât de mult o iubești. Iată cele mai frumoase și emoționante declarații de dragoste.

Cele mai frumoase și emoționante declarații de dragoste

Sunt mulți oameni care nu au curajul de a-și exprima sentimentele privind în ochi persoana iubită, dar există alte modalități de a te exprima. De exemplu, poți să-i transmiți un mesaj în care să-i spui căt de mult înseamnă pentru tine. Un simplu „te iubesc” poate spune foarte multe lucruri. Iată câteva declarații de dragoste frumoase și emoționante:

Declaratii de dragoste
Declaratii de dragoste

– Tu ești totul pentru mine! Te port în minte și în sufletu meu clipă de clipă. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Te vreau în viața mea pentru totdeauna. Te iubesc și vreau să ne petrecem toată viața împreună.

– Te iubesc la fel ca-n prima zi, poate chiar mai mult și mi-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. Nu aș putea să am sentimentente vreodată pentru altcineva, deoarece tu ești tot ce mi-am dorit vreodată. Te iubesc și te voi iubi mereu!

Dragostea mea pentru tine este infinită! Ochii tăi m-au fermecat din prima clipă în care te-am văzut, iar vocea ta m-a atras încă de când ai rostit primul „Bună!”. Mă bucur enorm că te-am cunoscut, te voi iubi toată viața și te voi face cea mai fericită femeie din lume. Te ador!

– Tu îmi faci ziua mai frumoasă, mă faci fericită în fiecare moment și îmi aduci multe zâmbete clipă de clipă. Tu ești totul pentru mine și sunt cea mai norocoasă că Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine! Te iubesc!

– Cu fiecare secundă care trece, te iubesc tot mai mult. Îmi doresc să fiu alături de tine cu fiecare zi care trece. Îmi doresc să fim tot timpul atât de îndrăgostiți.

– Dragostea mea pentru tine este imensă. Te iubesc enorm și aș face totul ca să fim împreună pentru toată viață!

– Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine.

– Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!

– Iubitule, te iubesc mai presus de orice! Te ador în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului!

– Tu eşti visul meu! Ești persoana pe care mi-am dorit-o dintotdeauna și lângă care vreau să-mi petrec toată viața, să-mi întemeiez o familie. Nu-mi imaginez viața lângă tine! Te iubesc mult!

– Dragul meu tu eşti Soarele meu, ești tot ce mi-ai dorit vreodată. Îmi place să te văd zâmbind și vreau să fi toată viața fericit alături de mine!

– Tu îmi dai foarte multă putere. Alături de tine simt că pot să lupt, să râd, să dăruiesc și să trăiesc. Te iubesc mult!