Home » Utile » Mesaje triste de despărțire între iubiți

Mesaje triste de despărțire între iubiți

Violeta Badea / 05.06.2021, 17:17
Mesaje triste de despărțire între iubiți

Încurcate sunt căile dragostei, iar în iubire și război totul este permis. Cu toate astea, unele relații ajung la bun sfârșit. Uneori nu este vina niciunuia, alteori este vina amândurora. În oricare dintre aceste situații, separarea poate fi mai mult sau mai puțin plăcută pentru cei doi foști parteneri. Care sunt cele mai triste mesaje de despărțire între iubiți.

Mesaje triste de despărțire între iubiți

Atunci când doi parteneri decid să se despartă, important este ca această separare să fie civilizată, dând dovadă de maturitate și responsabilitate. Tonul discuției trebuie să fie unul respectuos, iar relația trebuie să aibă o finalitate, astfel încât cei doi foști îndrăgostiți să nu rămână cu regrete, frustrări sau lucruri nespuse. Iată câteva exemple de mesaje triste de despărțire:

Mesaje triste de despartire intre iubiti
Mesaje triste de despartire intre iubiti

– Îmi pare foarte rău că am ajuns să ne despărțim. Au fost momente minunate între noi, dar si certuri care ne-au făcut să suferim. Nu pot iubi o altă persoană mai mult decât te-am iubit pe tine. Îmi doresc foarte mult să ne mai dăm o șansă pentru că tu ești fericirea mea și nu vreau o altă persoană în viața mea.

– Îmi pare rău, dar nu mai putem continua așa. Cred că cel mai bine este să-și vadă fiecare de drumul său. Degeaba îți ceri iertare acum, e mult prea târziu. Îți doresc numai bine!

– Mă doare foarte tare să te văd că suferi, am încercat să fac tot posibilul ca să ne fie bine, dar totul a fost în zadar. M-ai rănit foarte tare și nu mai vreau să continuăm această relație. Mă simt foarte neputincioasă, despărțirea este cea mai bună soluție.

– Te-am iubit foarte mult și am avut încredere în tine, dar mi-am dat seama că sentimentele nu au fost reciproce. Vreau să ne vedem fiecare de viața lui și să ne găsim persoanele potrivite, deoarece nu mai putem continua împreună pe același drum.

– Uneori, să-i acorzi cuiva o a doua șansă, în viața ta, este ca și cum i-ai acorda un al doilea glonț pentru pistol, deoarece a ratat ținta prima dată. Deci, hai să punem punct acestei relații, deoarece nu ne va duce nicăieri. Cel mai bine este să nu mai repetăm aceeași greșeală și să recunoaștem că nu suntem unul pentru altul.

– Nu îți voi dao a doua șansă, deoarece ți-ai bătut joc de sentimentele mele. Mi-ai demonstrat în tot acest timp că nu ai meritat iubirea mea și că nu m-ai respectat. Vreau să nu mai insiști, să-ți găsești pe altcineva și să îți vezi mai departe de viața ta.

– Cea mai mare greșeală este aceea de a rămâne într-o relație atunci când nu mai ești fericit. Singurul lucru pe care îl poți obține este acela de a te răni singur. Cel mai bine este să realizezi când ceva nu funcționează, să te gândești puțin și să iei decizia potrivită.

– Când nu mai ești fericit alături de persoana iubită, nu mai găsești bucurie în nimic alături de partener. Trebuie doar să mergi mai departe și să îți dai seama că nu are rost să suferi. Îți doresc din tot sufletul să îți găsești fericirea alături de altcineva și să îți fie bine.