Home » Life & Style » Timp liber » Cum arată acum fiicele lui Adrian Mutu. Imagini rare

Cum arată acum fiicele lui Adrian Mutu. Imagini rare

Voicu Costin / 13.12.2021, 17:42

Prima pagină a tabloidelor a fost ocupată ani la rând de „Briliantul României”, Adrian Mutu. Celebru din perioada în care juca fotbal pentru echipa englezească FC Chelsea dar și pentru Naționala României, Mutu a reușit să atragă atenția nu doar a suporterilor, dar și a femeilor frumoase din România și nu numai. Poveștile de iubire în care a fost implicat au ajuns mereu în centrul atenției publicului. Prin prisma notorietății sale, de aceeași atenție s-au bucurat și copiii săi.

Cum arată acum fetele lui Adrian Mutu și ale lui Consuelo

Plecat în vacanță în Republica Dominicană cu actuală sa soție, Sandra, și cu fiul lor, Tiago, Mutu a avut ocazia să își revadă cele două fete. Întâlnirea celor trei a avut loc după o perioadă de doi ani.

Căsătorit cu frumoasă spanioloaică Consuelo Matos Gomez, între anii 2005-2013, aceștia au ocupat primele pagini ale ziarelor de profil când și-au făcut cunoscută relația.

Adrian Mutu și fosta soție au împreună două fetițe superbe, Adriana de 15 ani și Maya care are 13 de ani. În vârstă de 42 de ani, fotbalistul s-a afișat destul de rar cu cele două fete ale sale, dat fiind faptul că nici nu mai locuiesc împreună.

După divorțul de Adrian Mutu, Consuelo și-a luat fetele și a plecat în Republica Dominicană, fiind și țara ei natală. În ceea ce privește activitatea ei, Consuelo deține o agenție imobiliară. Casele de lux din frumoasa insula sunt principalele locuințe pe care aceasta le vinde. În plus, aceasta a apărut în două filme, „Desperado” și „El Mariachi”.

O fotografie, postată de actualul antrenor al echipei Naționale de Tineret, surprinde prânzul în familie pe care îl are alături de fiicele lui, acum fiind adolescente.

„O după-amiază foarte frumoasă pentru mine și familia mea, alături de un maestru al fotbalului: Marcelo Lippi. Mulțumesc pentru invitație și pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat!”, a descris Adrian Mutu fotografiile postate pe internet.

Câți copii are Adrian Mutu

Considerat un bărbat atrăgător și un sexy-simbol, încă de pe vremea când ocupa postul de jucător al Naționalei României, Adrian Mutu a atras privirile multor femei frumoase din România și nu numai. Prima sa soție, Alexandra Dinu, i-a oferit un băiat pe nume Mario. În vârstă de 19 ani, băiatul împrumută din trăsăturile ambilor părinți.

După o căsătorie de doi ani, aceștia se despart iar Mutu se căsătorește cu Consuelo Matos Gómez în anul 2005. Timp de opt ani, aceștia au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.  Cei doi sunt părinții a două fete, Adriana (15 ani) și Maya (13 de ani). Deși a afirmat că este femeia vieții lui, în cele din urmă drumurile lor s-au despărțit.

Ultima sa căsătorie a avut loc în anul 2015 cu Sandra Bachi care i-a oferit și un copil, Tiago. Băiețelul de 4 ani are toate șansele să îi calce pe urme tatălui său și să ajungă la fel de celebru.

Tatăl a patru copii, Mutu se mândrește cu fiecare în parte și încearcă să fie un bun părinte, petrecând momente alături de ei și împărtășind experiențele chiar și cu urmăritorii de pe rețelele sociale.