Home » Life & Style » Timp liber » Felicitări creștine în imagini de Paște. Mesaje cu ”Hristos a Înviat” pentru rude și apropiați

Felicitări creștine în imagini de Paște. Mesaje cu ”Hristos a Înviat” pentru rude și apropiați

Violeta Badea / 01.05.2021, 15:23

Felicitări creștine în imagini de Paște. Mesaje cu ”Hristos a Înviat” pentru rude și apropiați. În perioada sărbătorilor pascale, creștinii ortodocși se bucură alături de familie și de cei apropiați. Învierea Domnului este întâmpinată cu multă bucurie, iar gospodinele vopsescă ouăle, coc cozonacii și pregătesc cele mai bune preparate din carne de miel. Din păcate, trăim vremuri tulburi, iar sărbătorile se desfășoară în condiții speciale. De aceea, ne-am gândit să-ți punem la dispoziție câteva felicitări pentru a le transmite celor dragi.

Felicitări creștine în imagini de Paște

Învierea Domnului este cea mai importantă sărbătoare creștină. An de an, oamenii merg la biserică pentru a participa la slujbe, se roagă, postesc, iar apoi se bucură împreună cu familia de cele mai delicioase preparate tradiționale. Din păcate, nici anul acesta nu am scăpat de pandemia de coronavirus, iar Paștele se va desfășura în condiții speciale. De aceea, singura soluție este de a le transmite urări și mesaje virtuale persoanelor dragi.

De cele mai multe ori se întâmplă să nu ai suficientă inspirație pentru a compune cele mai frumoase mesaje de sărbători, dar o căutare pe internet te poate scăpa rapid de această problemă. În continuare îți vom prezenta câteva mesaje pe care le poți transmite persoanelor apropiate cărora dorești să le transmiți un gând bun.

Mesaje de Paste
Mesaje de Paste

Mesaje de Paște

– Fie ca Sărbătoarea Paștelui să vă aducă în inimi lumină, pace și fericire, pe care să le împărțiți cu persoanele dragi, în aceste clipe magice! Un Paște fericit!

– Fie ca Sfânta Lumină a Sărbătorilor Pascale să vă inunde casa și inimile, să vă aducă numai armonie, fericire, sănătate și dragoste! Hristos a Înviat!

– Un Paște fericit cu credință, speranță și iubire! La fel ca Domnul Iisus Hristos, prin jertfă, efort și suferință să ajungem la biruință! Hristos a înviat!

– Îți doresc ca Sfânta Sărbătoare a Învierii lui Iisus să îți aducă în suflet cele patru taine: încredere, speranță, dragoste și lumină. Paște fericit!

– Lumina și căldura Paștelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credința și pace. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite alături de cele mai apropiate persoane! Hristos a înviat!

– Umple-ți inima de lumină, bucurie, speranță și împlinire și las-o să îți călăuzească pașii spre sănătate, fericire și gânduri frumoase. Hristos a Înviat!

– Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăție, liniște sufletească și bunăstare într-un ou înroșit de iubire, blândețe și într-un cozonac delicios precum veselia. E atâta lumină în tot ceea ce ne înconjoară, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat împlinit. Un Paște fericit și minunat alături de întreaga familie!

– Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Învierea Mântuitorului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de dragoste! Hristos a înviat!