Home » Life & Style » Timp liber » Cele mai frumoase urări și mesaje virtuale de Paște. ”Hristos a Înviat” în imagini

Cele mai frumoase urări și mesaje virtuale de Paște. ”Hristos a Înviat” în imagini

Violeta Badea / 01.05.2021, 14:13
Cele mai frumoase urări și mesaje virtuale de Paște. ”Hristos a Înviat” în imagini

Cele mai frumoase urări și mesaje virtuale de Paște. ”Hristos a Înviat” în imagini. Sărbătoarea Învierii Domnului este un prilej de bucurie în sufletele tuturor, iar cel mai răspândit obicei este acela de a vopsi ouăle și de a te bucura de prezența familiei și de a celor dragi. În cazul în care nu ai apucat să-i ai pe toți cei apropiați lângă tine le poți transmite gândurile tale printr-un mesaj.

Cele mai frumoase urări și mesaje virtuale de Paște

Sărbătoarea Paștelui este un eveniment special care se petrece în familie sau alături de cele mai dragi persoane, dar din cauza vremurilor tulburi pe care le trăim este posibil să nu reușiți să-i vedeți pe toți. De aceea, ne-am gândit să vă dăm câteva idei de urări și mesaje virtuale pe care să le transmiteți celor apropiați.

Urari de Paste
Urari de Paste

– În acest an iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

–  O singură dată pe an e Paştele. Îți doresc să ai parte de sărbători minunate, pline de aroma bucatelor tradiţionale şi de parfumul florilor de primavară şi al tău! Un Paşte fericit și liniștit!

– Mi-aș fi dorit din tot sufletul să petrecem Paştele împreună în acest an. Deşi nu a fost posibil acest lucru, îţi transmit din tot sufletul şi cu toată speranţa Învierii să te bucuri de aceste momente speciale, să ai parte de multă sănătate și să ne revedem în curând! Un Paşte fericit!

– Pentru unele persoane, Sărbătoarea de Paşte este un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc liniște şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau se relaxează. Pentru mine e pur şi simplu o zi deosebită, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

– Azi, în zi de sărbătoare îți doresc să ai parte de multă linişte, bucurii, sănătate şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inima ta, să îți lumineze viaţa şi să îți aducă renaşterea credinţei, speranţei şi dragostei în suflet. Hristos a înviat!

–  Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să îți intre în suflet și în casă! Îți doresc să ai parte numai de armonie, fericire şi multă dragoste. Paşte fericit!

– Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă multe bucurii, pace în suflet, liniște, sănătate şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

– Cu ocazia Învierii Domnului îți doresc să ai parte numai de lucruri bune: lumină în suflet, iubire și multă sănătate. Hristos a Înviat!

– Lumina Sfintei Învieri să ajungă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Paște Fericit!

– Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet pace, bucurie şi iubire. Un Paște fericit, alături de cei dragi!

– E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua minunată în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii domnului. Un Paşte fericit!