Home » Life & Style » Timp liber » Top 8 vise și semnificații speciale. Ce mesaje importante îți transmit de fapt simbolurile din vise

Top 8 vise și semnificații speciale. Ce mesaje importante îți transmit de fapt simbolurile din vise

Alexandru Cazacu / 12.01.2022, 12:13
Top 8 vise și semnificații speciale. Ce mesaje importante îți transmit de fapt simbolurile din vise

Visele fac parte din viața oamenilor, iar ele se desfășoară și există fie că ne dorim sau nu acest lucru. În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vise și semnificații speciale ale acestora. Hai să vedem ce mesaje importante ne transmit simbolurile din vise.

Vise și semnificații speciale. Ce mesaje ne transmit simbolurile apărute în vis

Potrivit lui Mihai Voropchievici, visele vin atunci când ne odihnim, iar atunci când acestea se repetă, înseamnă că și noi trebuie să facem ceva în acest sens. Ba chiar mai mult de atât, există și vise pe care le vom, indiferent dacă ne dorim sau nu asta. Haideți să vedem ce semnificație au unele dintre cele mai comune vise și ce mesaje îți transmit ele.

Semnificația visului în care zburăm

Atunci când visăm că zburăm înseamnă că vom lupta să ne atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus. Când ne trezim din astfel de vise, ne simțim mai liberi și suntem de părere că putem realiza tot ceea ce ne-am propus, iar acest lucru ne arată faptul că suntem pe calea cea bună.

Vise cu apă

Visele cu apă, cu cascade, simbolizează inocența și ne duc undeva unde avem o anumită stare de spirit. Dacă este vorba despre munte, înseamnă că este nevoie de unele schimbări în viața noastră. Pe de altă parte, dacă acel loc e o pădure, acest lucru ne poate arăta că ne așteaptă noi începuturi cu ajutorul cărora vom trece într-un stadiu superior. Se pare că acestea reprezintă dorințele noastre de a evolua, de a ajunge undeva mai sus.

Vise și semnificații speciale. Ce mesaje ne transmit simbolurile apărute în vis
Vise și semnificații speciale. Ce mesaje ne transmit simbolurile apărute în vis

Ce înseamnă când visezi că te dor dinții sau dinți care cad

Cu siguranță, acest vis este terifiant pentru mulți dintre noi, iar visând aceste lucruri poate însemna că suntem stresați peste măsură. Atunci când visăm că ne-au căzut dinții, este ceva premonitoriu, s-ar putea ca cineva apropiat să aibă probleme de sănătate, în special atunci când visăm că punem la loc dinții care ne-au căzut. Totodată, dacă dinții au căzut și ne pare rău, am putea primi o veste proastă referitoare la decesul cuiva, a spus numerologul la Antena 3.

Semnificația visului în care murim

Ei bine, semnificația acestui vis este una pozitivă, deoarece ar putea arăta că egoul, unele frici sau niște greutăți au murit de fapt, iar noi am scăpat de ele. În concluzie, ar putea avea loc unele schimbări benefice.

Sarcina în vis

Pentru că sarcina este simbolul vieții, un astfel de vis poate însemna o dezvoltare personală sau că unele proiecte și dorințe vin și pot fi realizare.

Banii

Conform celor spuse de către numerolog, banii ne aduc noroc. Dacă este vorba despre bani mărunți, înseamnă discuții între amici, adică micile certuri care apar. Pe de altă parte, dacă visăm că am câștigat la loterie, ar fi cazul să ne încercăm norocul și să jucăm.

Trădarea în vis

Atunci când visezi trădare, înseamnă că există unele dorințe ascunse pe care nu le poți îndeplini. Sau ar putea fi vorba despre faptul că îți este frică că partenerul tău te va părăsi. Așadar, ar fi bine să te întrebi dacă nu cumva tu ești cel nefericit și ar trebui să schimbi ceva.

Dialogurile în vis ca în realitate

Trebuie să ne gândim bine dacă relația noastră funcționează așa cum trebuie și să vedem în ce direcție se îndreaptă.