Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 9 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 9 noiembrie

Manolică Anca / 09.11.2021, 13:24

Drumul Împăraților la Asia Express a ajuns în Iordania, cea de-a treia țară de pe listă. Lupta devine din ce în ce mai acerbă, pentru că Israel, destinația finală este la numai o aruncătură de băț. Cele cinci echipe rămase în joc se luptă să găsească cât mai multe nestemate, pentru a-și asigura biletul către semifinale. În ediția de diseară, avem și o nouă luptă pentru amuletă. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 9 noiembrie, de pe Antena 1.

Asia Express continuă pe Antena 1

În ediția de luni seară, Drumul Împăraților la Asia Express sezonul 4 i-a purtat pe concurenți prin Petra, unul dintre cele mai impresionante locuri din Iordania. Echipele au avut parte de o cursă grea, cu un traseu ce i-a dus prin defilee adânci sau temple sub formă de labirint săpate în piatră, timp în care au trebuit să găsească cât mai multe. Acestea le vor fi de mare folos la stabilirea clasamentului final al acestei etape.

După cum se știe deja, în această etapă nu mai există imunitate, deci fiecare piatră găsită poate cântări foarte mult în ziua de bilanț a etapei. De asemenea, concurenții au avut ocazia să se califice la un nou joc pentru amuletă. Cele tre echipe care au ajuns primele la Irina și s-au calificat la joc sunt Cosmin și Eliza Natanticu, Mihai și Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, Cosmin și Eliza Natanticu.

Jocul de amuletă
Jocul de amuletă

Diseară, jocul de amuletă se dă în cel mai jos punct de pe uscat, la malul Mării Moarte

Marți, 9 noiembrie, de la 20:30, pe Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în cel mai jos punct de pe uscat, la 400 de metri sub nivelul mării. La malul Mării Moarte, echipele calificate vor avea parte de un joc de amuletă extrem de solicitant, nu doar datorită efortului fizic, ci și din cauza temperaturilor extreme de la nivelul solului: „Foarte, foarte cald. Cred că dis de dimineață au fost 40 de grade. Simți că iei foc!”.

Amuleta pune în joc alți 1.000 de Euro dar și nestemate, care sunt extrem de importante în această etapă. Concurenții vor trebui să se coordoneze într-un joc care le va testa rapiditatea, rezistenșa, dar și forța. ”Te afundai în nămol! Picai și depuneai un efort imens. Simțeam că îmi iau foc picioarele, era îngrozitor”.

Tot în ediția de marți seară, vedetele vor face niște dezvăluiri în fața rivalilor din competiție: „Ce a făcut Natanticu este cel mai josnic. Știu că acest cuvânt nu are termen de comparație, dar e foarte josnic”. În ce context au fost făcute aceste afirmații, vom afla diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Estera și Mihai, la jocul de amuletă
Estera și Mihai, la jocul de amuletă

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 9 noiembrie, pe Antena 1

Cum se vor descurca concurenții în această etapă diferită din Iordania și ce echipe vor reuși să adune cele mai multe nestemate vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia, a continuat Georgia, acum este în Iordania și va ajunge în Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.