Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu ediția din 11 septembrie 2021

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu ediția din 11 septembrie 2021

Manolică Anca / 11.09.2021, 14:40
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu ediția din 11 septembrie 2021

Cel mai așteptat show al toamnei a avut premiera primului sezon vineri seara. Jurații emisiunii „SuperStar România”, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, au pornit în căutarea acelui concurent care merită să devină următorul star al țării, dar și să câștige extraordinarul premiu de 1.000.000 de lei.

Emisiunea „Superstar” de la Pro TV a avut premiera vineri, 10 septembrie

Începând din această toamnă, Pro TV aduce în România un nou format de televiziune, în care oamenii simpli se pot transforma în adevărați artiști. Se pare că noua emisiune, SuperStar România, înlocuiește oficial Vocea României, care nu a fost anunțată în grila de programe de toamnă. Emisiunea se difuzează vineri seara, exact pe slotul care era rezervat înainte pentru Vocea.

Show-ul SuperStar România are la bază formatul internațional „Idol” (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Lansat în Marea Britanie în 2011, succesul show-ului a condus la preluarea acestuia în peste 55 de țări. A devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent din prima oportunității oferite de a devenit un nou star muzical.

Nume sonore din industria muzicală au făcut parte din acest show, printre care: Kelly Clarkson, Adam Lambert, Carrie Underwood, Jordin Sparks sau Kris Alle. Printre țările care au preluat formatul și unde a fost lider de audiență încă de la lansare se numără: Statele Unite, Franța, Germania, Olanda sau China.

Emisiunea „Superstar” de la Pro TV a avut premiera vineri, 10 septembrie

Prima ediție a emisiunii „SuperStar” a debutat la Pro TV vineri, 10 septembrie, de la ora 20:30, și urmează să revină cu o nouă ediție sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 20:00. Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale a avut mulți concurenți care au făcut spectacol muzical, deciși fiind să lupte pentru visul lor.

Juriul emisiunii ”Superstar” de la Pro TV
Juriul emisiunii ”Superstar” de la Pro TV

Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams au avut parte de multe surprize plăcute și le-au oferit încredere celor din fața lor cu DA-urile care i-au trimis în următoarea etapă. Cei care au reușit să obțină tichetul auriu și să se califice mai departe sunt: Rusalina Bona, Andrei Ionescu, Alessandro Mucea, Sabina Balaoi, Cristian Lupascu, Ada Chicos, Cristian Toma, Denis Borovina și Raluca Moldoveanu.

Potrivit Pagina de Media, prima seară a preselecțiilor „SuperStar” a situat PRO TV pe locul întâi, fiind lider absolut de audiență. Peste un milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit cu viu interes noul show de telente. ,

Vezi Live Stream Online emisiunea „Superstar” din 11 septembrie

Spectacolul continuă sâmbătă seară, pe 11 septembrie, de la ora 20:00, când noi concurenți vin în fața celor patru jurați pentru a demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul cel mare.

Emisiunea „Superstar” poate fi urmărită în avans pe voyo.ro, pe Pro TV, cât și pe platforma Pro TV Plus, care se accesează de pe orice dispozitiv conectat la internet. De asemenea, este disponibilă și aplicația Pro TV Plus, care poate fi descărcată oricând gratuit din Google Play.