Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu premiera noii emisiuni

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu premiera noii emisiuni

Manolică Anca / 10.09.2021, 13:06
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video cu premiera noii emisiuni

Toamna aceasta aduce emisiuni noi în grila Pro TV. Printre acestea se numără și SuperStar România, noul show muzical care înlocuiește Vocea României, și care va debuta pe micile ecrane vineri, 10 septembrie 2021. Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV.

Începe emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

Începând din această toamnă, Pro TV aduce în România un nou format de televiziune, în care oamenii simpli se pot transforma în adevărați artiști. Se pare că noua emisiune, SuperStar România, înlocuiește oficial Vocea României, care nu a fost anunțată în grila de programe de toamnă. Emisiunea va fi difuzată vineri seara, exact pe slotul care era rezervat înainte pentru Vocea.

Show-ul SuperStar România are la bază formatul internațional „Idol” (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Lansat în Marea Britanie în 2011, succesul show-ului a condus la preluarea acestuia în peste 55 de țări. A devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent din prima oportunității oferite de a devenit un nou star muzical.

Nume sonore din industria muzicală au făcut parte din acest show, printre care: Kelly Clarkson, Adam Lambert, Carrie Underwood, Jordin Sparks sau Kris Alle. Printre țările care au preluat formatul și unde a fost lider de audiență încă de la lansare se numără: Statele Unite, Franța, Germania, Olanda sau China.

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

Prima ediție a emisiunii „SuperStar“ va debuta la Pro TV vineri, 10 septembrie, de la ora 20:30, show-ul putând fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30. Emisiunea va fi difuzată și sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 20:00.

Emisiunea „Superstar” va putea fi urmărită atât pe Pro TV, cât și pe platforma Pro TV Plus, care fi accesată de pe orice dispozitiv conectat la internet. De asemenea, este disponibilă și aplicația Pro TV Plus, care poate fi descărcată oricând gratuit din Google Play.

Cine sunt jurații SuperStar România 2021

Juriul emisiunii ”Superstar” pe Pro TV
Juriul emisiunii ”Superstar” pe Pro TV

Juriul SuperStar România este format din nume celebre. Carla’s Dreams, jurat X Factor în sezoanele 6, 7 și 8, a făcut o schimbare de trustul, acceptând oferta postului Pro TV. El va ocupa un loc la masa juriului SuperStar România alături de doi artiști cu mulți ani de experiență pe platourile emisiunilor de talente. Este vorba despre Smiley (Vocea României, Românii au Talent) și Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids).

„Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, DeMogaMusic. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, într-o emisiune care promovează artiști fresh“, a scris Marius Moga pe o rețea de socializare.

Prezența feminină de la masa juriului va fi asigurată de cântăreața Raluka. Este prima emisiune de acest fel la care ea parte în calitate de jurat. Artista cunoscută pentru hiturile lansate alături de DJ Sava, precum „Aroma”, „Aer”, „Love you” sau „I like the trumpet”, este cea care, acum patru ani, o descoperea pe Irina Rimes.

Cei patru jurați sunt pregătiți de un spectacol incendiar, iar formatul TV fenomen global stă să înceapă vineri, 10 septembrie, de la 20.30, pe Pro TV.