Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 15 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 15 octombrie

Manolică Anca / 15.10.2021, 11:27
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 15 octombrie

A trecut mai bine de o lună de la premiera emisiunii ”Superstar” pe Pro TV, un nou show care transformă oamenii obișnuiți în adevărate superstaruri. Fii pe fază și nu pierde cele mai bune prestații dar și cei mai buni concurenți care vor să demonstreze că ei pot fi următorul superstar al României. Află cum poți vedea în avans Live Stream Online emisiunea ”Superstar”.

O nouă seară de excepție la SuperStar România pe Pro TV

Pe 10 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Concurenții care au venit deja în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit pe măsură pentru competiție și că sunt dispuși să muncească în continuare pentru ca visul lor să devină realitate.

Ei bine, dacă este vineri, înseamnă că spectacolul total revine la Pro TV! De la 20:30, cei patru jurați continuă căutarea viitorului superstar al României. Noi concurenți deciși să facă spectacol vin în fața juraților și încearcă să dea tot ce au mai bun pentru a primi tichetul auriu către următoarea etapă.

 Marius Moga: „Să fii SuperStar nu înseamnă să cânți frumos… și apoi să pleci”

În această seară, printre concurenți se vor afla și doi specialiști în crearea de conținut online, care vor ieși din zona lor de confort, făcând pasul spre televiziune. Cei doi s-au încurajat reciproc pentru a participa, iar momentul adevărului va fi unul extrem de emoționant. „Am venit să fac un pic de show”, va spune primul dintre ei. Vor fi oare cei doi pe placul juraților?

Juriul Superstar România
Juriul Superstar România

Foarte cunoscută pe Tik Tok, o altă concurentă va recunoaște că muzica este, în prezent, un vis pentru ea: „Nu m-am afișat cântând, mi-a fost frică mereu”. Va fi acesta primul pas către o carieră de succes și în acest domeniu? Aflăm în doar câteva ore la Superstar pe Pro TV.

„Nu cred că există cântăreț care nu greșește”, va mărturisi Raluka după ce va asculta prestația unui concurent din Constanța. Muzica este totul pentru el și spune că nu poate trăi nici măcat o zi fără muzică. Iar emisiunea SuperStar este o provocare prin care simte că poate face un nou pas în carieră. Sfaturile pentru concurenți vor continua, iar Marius Moga va da poate una dintre cele mai clare argumentări: „Să fii SuperStar nu înseamnă să cânți frumos… și apoi să pleci”.

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

Ce concurent va reuși să îl facă pe Carla’s Dreams să spună că „sunt microfoane care acceptă voci, dar sunt voci care cer microfoane” și va primi aprecierile tuturor juraților, dar și multe alte prestații de neratat, vedem diseară, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită pe TV la data și ora indicate sau pe platforma PRO TV Plus https://protvplus.ro/emisiuni/super-star-romania, disponibilă pe orice dispozitiv mobil, sau poate fi văzută în avans pe voyo.ro – https://voyo.protv.ro/emisiuni/1987-superstar-romania.

Show-ul se vede în fiecare vineri, începând cu ora 20:30, și sâmbătă, începând cu ora 20:00. Marele câștigător va pleca acasă cu cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar România!