Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Antonia. Care este numele ei complet, cum s-a lansat în carieră și cum a ajuns iubita lui Alex Velea

Totul despre Antonia. Care este numele ei complet, cum s-a lansat în carieră și cum a ajuns iubita lui Alex Velea

Redactia Știri / 19.11.2020, 18:50

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia se poate mândri cu realizări pe ambele planuri, fiind o artistă de succes și o femeie împlinită și fericită. În vârstă de 31 de ani, aceasta are la activ numeroase concerte și videoclipuri, pictoriale glossy, apariții tv. Este o vedetă de succes, a cărei carieră a început în urmă cu aproximativ 11 ani. Cum a debutat ea în muzică, cu ce artiști celebri a colaborat din țară, dar și din afara țării, dar și cum a ajuns să aibă o relație cu Alex Velea, aflați în materialul următor!

Antonia, prima piesă lansată

Apreciată și iubită de fani, Antonia a ajuns una dintre cele mai de succes artiste din România. Antonia Clara Iacobescu s-a născut pe 12 aprilie 1989, în București, iar la vârsta de cinci ani a plecat alături de familia ei să locuiască în America.

Aici a urmat cursuri de canto și a lucrat în lumea modelingului, însă adevărata ei pasiune a fost dintotdeauna muzica. Înainte să se întoarcă în țară, la vârsta de 16 ani, a apărut ca model în videoclipul „Everywhere We Go” al lui X1 featuring Lil Flip.

Antonia, la 16 ani, în videoclipul Everywhere We Go
Antonia, la 16 ani, în videoclipul Everywhere We Go

Ani mai târziu, când a revenit în România, ea a făcut primii pași în cariera artistică. Mulți cred că prima ei piesă a fost Morena, melodie la care a colaborat împreună cu Tom Boxer, melodie care s-a bucurat de un succes uriaș. De fapt, piesa ei de debut se cheamă Roses On Fire, lansată în 2009 împreună cu proiectul PInk Room. Videoclipul a strâns peste 5 800 000  de vizualizări pe Youtube.

Morena este însă piesa care reușește să o aducă în atenția publicului și să se remarce ca hit. În urma acestei apariții, Antonia este invitată la diverse emisiuni tv, reușind să își cucerească fanii.

Urmează alte două melodii, Shake it Mamma” și Hit’em up girl, după care vedeta este nevoită să ia o pauză de la activitatea sa artistică, având în vedere că pe 28 august 2010 a născut-o pe Maya, fetița ei și a fostului său soț – Vincenzo Castellano.

 

 

Colaborări cu artiști de succes. Divorț după o căsnicie de doi ani

Colaborarea cu Tom Boxer ia sfârșit, însă cariera ei în muzică continuă. Artista revine în fața publicului cu numeroase proiecte muzicale. Marionette, Pleacă – o piesă lansată împreună cu trupa Vunk, I got You, Jameia, Marabou, Sună-mă (Antonia și Carla’s Dreams),  Fie Ce-o Fi (Dara feat. Inna, Antonia & Carla’s Dreams), Iubirea Mea (Antonia și Alex Velea), Matame (Antonia feat. Erik Frank), Adio(Antonia feat. Connect-R), Întoarce-te acasă (Holograf și Antonia), Trika Trika(Faydee feat. Antonia), Hotel Lounge, Lie I Tell Myself, Como ¡Ay!, Rebound și multe alte piese.

În timp ce cariera ei se bucură de ascensiune, apar schimbări și în viața ei personală. Căsnicia cu Vincenzo Castellano ia sfârșit în 2013, iar vestea despărțirii a luat pe toată lumea prin surprindere. Deși inițial apăruseră zvonuri conform cărora relația dintre ei nu mai funcționează, cei doi nu au dorit să comenteze nimic asupra acestui subiect. La scurt timp de la aceste zvonuri apare însă și confirmarea. Antonia și Vincenzo au decis să divorțeze.

Cu toate că ei nu mai formează un cuplu încă din acea perioadă, divorțul s-a finalizat abia 7 ani mai târziu. Instanța a hotărât ca cei doi să beneficieze de custodia comună a fetiței.

Antonia și primul ei soț, Vincenzo Castellano
Antonia și primul ei soț, Vincenzo Castellano

„Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.

‘Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a spus avocatul Antoniei, potrivit site-ului viva.ro.

Despre divorț a vorbit și Antonia. Dar și despre relația cu Alex Velea. „Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc., a spus Antonia, conform click.ro.

Antonia și Alex Velea au împreună băieți

La scurt timp de la vestea despărțirii de Vincenzo Castellano, s-a aflat faptul că ea și Alex Velea sunt împreună. Prin prisma activității artistice, drumurile lor s-au intersectat la concerte. Momentele petrecute în pauze la spectacole i-au ajutat să se apropie și să se cunoască mai bine.

Cei doi și-au recunoscut relația, chiar în momentul în care artista a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară. Primul copil al cuplului a primit numele de Dominic.

Cu timpul, artista a început să vorbească deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Alex Velea. „Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit asta.

Antonia, Alex Velea și cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim
Antonia, Alex Velea și cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim

Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Am ieşit din relaţie, dar nu am căutat altceva. Poate pentru unii a fost ceva brusc. Cred că a fost după două sau trei luni după ce m-am despărţit„, mărturisea frumoasa cântăreață.

Afirmațiile ei au fost susținute și de Vincenzo, care la un moment dat a recunoscut faptul că Antonia și Alex Velea au început să fie împreună după ce ei s-au despărțit. „Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţionat”, a fost declarația acestuia.

Pe 7 decembrie 2016, Antonia a adus pe lume al doilea copil al ei și al lui Velea, un băiețel pe nume Akim.

Antonia și Alex Velea, 8 ani de relație

Antonia și Alex Velea au fost nevoiți să se înarmeze cu răbdare, având în vedere faptul că procesul de divorț al artistei s-a întins pe o perioadă lungă de timp.  În aprilie 2019, instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieți, Dominic și Akim.

În ciuda celor întâmplate, ei au găsit putere să se susțină și devină de nedespărțit. Astăzi, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Artistul profită de orice prilej pentru a-și arăta dragostea față de mama copiilor lui. De altfel și Antonia îi întoarce gestul și își exprimă sentimentele prin tot felul de mesaje impresionate.

Antonia și Alex Velea, alături de Maya, Dominic și Akim
Antonia și Alex Velea, alături de Maya, Dominic și Akim

Sunt împreună de opt ani și se declară extrem de fericiți și de îndrăgostiți. „Doi copii și 8 ani mai târziu. Sunt încă îndrăgostită de tine. De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noștri!”, este mesajul pe care artista i l-a adresat iubitului său în momentul în care au împlinit 8 ani de relație.

Cu toate că procesele din instanță s-au încheiat, Antonia și Alex Velea nu-și fac încă planuri de căsătorie. Motivul pentru care ei preferă să mai aștepte este legat de pandemia de Covid-19 și de restricțiile impuse în acest context.