Home » Life & Style » Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță. Secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță. Secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Bucur Ioana / 18.11.2020, 17:10
Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță. Secretul unui mariaj fericit de 12 ani

De 14 ani împreună, ultimii 12 , ca soț și soție, Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunosut când ea avea doar 19 ani și era o artistă la început de carieră. El, prezentatorul unei emisiuni simpatice, la TVR. A fost dragoste la prima vedere, dar doar pentru unul dintre ei. De ce nu i-a plăcut Andrei de Cătălin Măruță, când l-a văzut întâia oară?

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut, în direct, pe platoul emisiunii „Tonomatul de pe doi”, pe care acesta o prezenta, în fiecare dimineață, la TVR2. Pentru Cătălin Măruță, se pare că a fost dragoste la prima vedere, însă Andra nu ar fi fost deloc impresionată de look-ul de a acea vreme a prezentatorului. Se întâmpla în 2005, când artista avea doar 19 ani. Invitată în platoul emisiunii, Andra a fost supusă unei provocări prin care treceau aproape toate invitatele lui Măruță: să cânte câteva versuri, live. Fără să ezite sau să stea prea mult pe gânduri, artista a interpretat un fragment dintr-o piesă semnată de Mariah Carey, apoi când a fost rugată să să cânte și ceva latino, s-a îndreptat spre repertoriul Thaliei. Până la finalul emisiunii, era evident pentru toată lumea că efervescentul Cătălin Măruță era topit de Andra. Doar că sentimentul nu ar fi fost reciproc!

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a dezvăluit Andra, într-un interviu, despre începutul relației cu Cătălin Măruță.

De ce nu l-a plăcut Andra pe Cătălin Măruță când s-au întâlnit prima oară
De ce nu l-a plăcut Andra pe Cătălin Măruță când s-au întâlnit prima oară

În cele din urmă, prietenia celor doi s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Cătălin Măruță și Andra s-au căsătorit pe 23 august 2008 și au devenit părinți pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a venit pe lume băiețelul lor David.

„Eu și Cătălin ne-am apropiat și împrietenit treptat și fiecare experiență pe care am avut-o împreună îmi confirmă că avem în comun aceleași valori, principii, același fel de a fi. Asta m-a făcut să am mare încredere în el și să încep să îl iubesc”, a spun Andra, într-un interviu recent pentru VIVA.

Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii
Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii

Andra și Cătălin Măruță – Secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Discreți, îndrăgostiți ca în prima zi și mândri până peste cap de cei doi copii ai lor, Andra și Cătălin Măruță au fost mereu un exemplu pentru admiratorii lor. Cu toate astea, cei doi au mărturisit, într-un interviu recent acordat revistei VIVA!, că lucrurile nu sunt mereu lapte și miere, însă secretul unei relații bine consolidate este faptul că reușesc să gestioneze toate greutățile întâmpinate împreună.

„Observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează  și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci  ne-am  certat!  A  zis  asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a mai spus Andra, pentru aceeași sursă.