Home » Life & Style » Totul despre povestea de iubire dintre Mark Zuckerberg şi soţia sa. Modul inedit prin care s-au cunoscut

Totul despre povestea de iubire dintre Mark Zuckerberg şi soţia sa. Modul inedit prin care s-au cunoscut

Alexandru Cazacu / 29.07.2021, 12:04
Totul despre povestea de iubire dintre Mark Zuckerberg şi soţia sa. Modul inedit prin care s-au cunoscut

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan și-au unit destinele în anul 2012. Ei bine, începând de atunci cuplul a fost mereu în atenția presei, mai ales datorită aspectelor neobișnuite ale relației lor. În următoarele rânduri îți vom povesti totul despre povestea de iubire dintre cei doi.

Povestea de iubire dintre Mark Zuckerberg și soția sa

Nu multă lume știe acest lucru, însă Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au întâlnit în timp ce așteptau la rând pentru a intra la toaletă la o petrecere a unei frății din 2003, găzduită de Alpha Epsilon Pi de la Universitatea Harvard. Se pare că a fost dragoste la prima vedere, după cum spunea soția fondatorului Facebook, pentru publicația ”The New Yorker”.

Ei bine, petrecerea respectivă a fost una de despărțire pentru Mark, deoarece anticipase că va fi expulzat iminent pentru crearea versiunii beta a Facebook. Cu toate acestea, expulzarea lui a fost un lucru bun pentru relația cu Chan. Deși relația lui Zuckerberg cu Harvard s-a încheiat în 2004 când acesta a renunțat, Mark și Priscilla au continuat relația care s-a materializat în 2012.

Contractul prin care își rezervau timp petrecut separat

Este știu faptul că de obicei vedetele încheie unele contracte prenupțiale, mai ales atunci când e vorba de bani, iar averea lui Zuckerberg se era de aproximativ 81 de miliarde de dolari, în vara lui 2018. Cu toate acestea, înainte de a se căsători cei doi soți nu au optat pentru un astfel de contract prenupțial, ci ar fi semnat unul de relație puțin mai neobișnuit.

Se pare că acest contract ar fi fost întocmit în 2008, când Priscilla Chan s-a mutat cu Mark Zuckerberg. Acesta prevedea ca ei să se bucure de o întâlnire pe săptămână și de cel puțin o sută de minute de timp singuri. Mai mult, ieșirile nu puteau avea loc în apartamentul lui Zuckerberg sau la locul de muncă. Cu toate că știrile despre presupusul document au apărut în 2008, cei doi nu au negat sau confirmat niciodată aceste lucruri.

Povestea de iubire dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan
Povestea de iubire dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Emoții mari înainte de nuntă

În ceea ce privește marele eveniment a celor doi, nunta ar fi putut întâmpina unele probleme din cauza unor greșeli de organizare făcute de Mark. Deși cuplul a păstrat ceremonia secretă, acesta s-a nimerit să aibă loc în același timp cu Oferta Publică Inițială a Facebook. Acest eveniment se petrece atunci când o companie își vinde acțiunile public pentru prima oară. Chiar dacă este un moment foarte important pentru orice companie, nu are o dată fixă la care să fie stabilită.

În cadrul unei postări pe Facebook, Mark dezvăluia că niciun coleg al său nu știa despre nuntă, nici măcar cel care se ocupa de Oferta Publică. Așadar, aceasta trebuia să aibă loc chiar cu o zi înainte de nuntă, iar Zuckerberg s-a speriat și a cerut să fie reprogramată.

Ei bine, această situație a pus multă presiune pe Mark și Priscilla, însă nu se știe de ce Zuckerberg nu a dat indicii colegilor săi de muncă dacă știa că este posibil să apară o problemă în ceea ce privește programarea celor două mari evenimente, potrivit clickpentrufemei.ro.