Home » Life & Style » Transformarea uimitoare a cântăreței Feli. Cum a reușit să slăbească spectaculos în timp record

Transformarea uimitoare a cântăreței Feli. Cum a reușit să slăbească spectaculos în timp record

Violeta Badea / 07.02.2021, 16:12
Transformarea uimitoare a cântăreței Feli. Cum a reușit să slăbească spectaculos în timp record

Transformarea uimitoare a cântăreței Feli. Cum a reușit să slăbească spectaculos în timp record. Cântăreața Feli Donose a reușit o transformare uluitoare, ajungând la o siluetă remarcabilă. După ce a ținut nenumărate diete care nu au avut succes, îndrăgita artistă a ajuns până la urmă să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme. În acest articol veți afla cum a ajuns să slăbească spectaculos într-un timp atât de scurt.

Feli Donose la Vocea Romaniei
Feli Donose la Vocea Romaniei

Transformarea uimitoare a cântăreței Feli

Feli Donose nu mai are nevoie de nicio prezentare. Talentata cântăreață a devenit cunoscută în anul 2012 atunci când a participat la emisiunea „Vocea României”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Pe vremea aceea, Feli era o roșcată plinuță, iar în prezent s-a transformat într-o divă superbă, având niște forme demne de invidiat.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a mărturisit pe pagina sa oficială de Facebook că a reușit să slăbească mai bine de 30 de kilograme. După ce a ținut mai multe diete care nu au dat rezultate, Feli Donose a apelat la medicii specialiști și a recunoscut că și-a micșorat stomacul.

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, a povestit Feli.

Feli Donose a slabit mai bine de 30 de kilograme
Feli Donose a slabit mai bine de 30 de kilograme

Cum a reușit să slăbească spectaculos în timp record

Feli Donose a mărturisit că operația la care a recurs nu este deloc ușoară și a dat de înțeles că i-a fost foarte greu să ia această decizie. De asemenea, artista a evitat să vorbească despre acest subiect, deoarece efectele intervenției au fost cumplite și i-a trebuit timp să-și revină atât fizic, cât și emoțional.

„Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viaţa, era fix ce aveam eu nevoie şi asta mă împinge şi mai tare să am grijă de sănătatea mea”, a mărturisit artista în confesiunea sa video.

Feli a împărtășit fanilor săi și regulile pe care a trebuit să le respecte după operație, deoarece după acel moment stilul alimentar trebuie schimbat în totalitate. Ea a povestit cât de important este să respecți tot ceea ce te sfătuiesc medicii nutriționiști.

Aceștia i-au spus clar că abia după un an își va reveni complet și este foarte important ca alimentația sa să conțină calciu, magneziu, fier, etc. Deși a ajutat-o foarte mult această operație, cântăreața nu o recomandă nimănui, deoarece este dificilă. Ea recomandă fiecărei femei să aibă grijă de sănătatea ei înainte de a fi pus în situaţia de a lua o decizie extremă.

„Am decis să fac pasul ăsta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeţi că e cea mai bună soluţie, nu e deloc uşor. Nimic nu este mai frumos decât să te poţi bucura de corpul tău întreg”, a mai spus Feli Donose.