Home » Life & Style » Trenduri nunți și botezuri 2021. Totul despre culori, invitații și aranjamente florale

Trenduri nunți și botezuri 2021. Totul despre culori, invitații și aranjamente florale

Violeta Badea / 15.05.2021, 11:53
Trenduri nunți și botezuri 2021. Totul despre culori, invitații și aranjamente florale

Trenduri nunți și botezuri 2021. Totul despre culori, invitații și aranjamente florale. Vrei să te căsătorești anul acesta? Ei bine, acum este posibil! După mai bine de un an de restricții și interdicții, evenimentele vor fi posibile de la data de 1 iunie. Chiar dacă majoritatea nunților de anul trecut s-au amânat, tendințele pentru anul acesta s-au mai schimbat. În acest material vei afla de la un specialist care sunt trendurile pentru nunți și botezuri în 2021.

Trenduri nunți și botezuri 2021

Nunti 2021
Nunti 2021

În anul 2020, nunțile și botezurile au fost interzise în România din cauza restricțiilor impuse de noul coronavirus. Între timp, lucrurile s-au mai relaxat, iar autoritățile au anunțat că se pot ține evenimente de la 1 iunie, iar acum este momentul perfect pentru a-ți planifica toate ocaziile speciale.

Deși activitățile pe care le desfășuram înainte au stagnat oarecum, tendințele pentru nunțile sau botezurile din anul 2021 au cunoscut o schimbare semnificativă față de cerințele de până acum. Astfel, au apărut particularități, detalii și elemente personalizate care pot face diferența.

Nicu Bocancea, un reper de originalitate în industria evenimentelor din Romania, vine în ajutorul persoanelor care doresc să se căsătorească sau să organizeze un eveniment special, chiar dacă este de așteptat ca acestea să se desfășoare în familie și alături de prietenii apropiați.

„Nunțile de anul acesta reprezintă o mare sărbătoare și pentru noi, organizatorii de evenimente, și probabil pentru toți oamenii care abia așteptau să vadă viața mai colorată și mai optimistă decât a fost în ultimele luni, pe lângă mirii care, cei mai mulți dintre ei, au fost nevoiți să-și schimbe de mai multe ori datele stabilite. Si nu spun întâmplător colorată. În 2021, culorile sunt în trend mai mult ca oricând la evenimentele private”, a spus Nicu Bocancea.

Totul despre culori, invitații și aranjamente florale

Nunti si botezuri 2021
Nunti si botezuri 2021

Trendurile în materie de stiluri de nunți pentru anul acesta diferă și acoperă toată paleta de gusturi. Majoritatea mirilor preferă să-și unească destinele pe plajă, deoarece indică dorul de liberate și respectă cel mai bine condițiile de distanțare socială. De asemenea, specialistul anunță că în 2021 vor predomina nunțile cu decoruri exotice, flori tropicale, dar vor fi prezente și culorile cât mai vii.

Culorile care vor predomina anul acesta sunt următoarele: albastru deschis, verde, liliac, papaya portocaliu sau galben. În ceea ce privește dress code-ul, acesta va fi mult mai relaxat. Putem spune „Adio” culorilor închise sau tocurilor înalte. Invitații vor avea o ținută degajată, iar mirii vor pune mare preț pe stare lor de confort. De asemenea, vor lipsi accesoriile mult prea strălucitoare sau ținutele încorsetate.

Nunțile din 2021 vor avea nevoie de multă culoare pentru a readuce bucuria, iar tonurile de alb sau crem vor lipsi cu desăvârșire. Vor fi la mare căutare florile în nuanțe de portocaliu, mov electric și roșu aprins. În schimb, buchetul miresei trebuie să impresioneze prin simplitate, dar și originalitate. De asemenea, invitațiile trebuie să fie cât mai simple și personalizate, deoarece implică mai multă emoție.

Anul acesta, diamantele cu formă pătrată sunt la putere, după ce în trecut, diamantele în formă de oval au fost la mare căutare. De asemenea, verighetele simple se află în trenduri în 2021. În ceea ce privește felul în care vor fi servite preparatele culinare în cadrul nunților anului 2021, se pare că farfuriile suport, șervețelele și tacâmurile speciale pot face diferența.