Home » Life & Style » Trucuri găsire obiecte pierdute

Trucuri găsire obiecte pierdute

Ileana Mladinoiu / 16.10.2020, 17:24
Trucuri găsire obiecte pierdute

Se întâmplă adesea să nu găsiți un obiect și sunteți gata să credeți că l-ați pierdut definitiv. De obicei, nu știți unde vă sunt cheile, atunci când plecați de acasă sau petreceți ceva timp căutându-vă smartphone-ul ori portofelul. Dacă vă aflați într-una din aceste situații, încercați măcar unul dintre cele patru sfaturi venite din partea vrăjitoarelor. Da, da, a vrăjitoarelor, pentru că în ciuda faimei negative de care “se bucură”, veți fi surprinși de rezultate.

Primul truc magic pentru a găsi un obiect este să luați un foarfece

De preferat ca foarfecele să fie mare. Deschideți-l, apoi așezați-l pe o masă sau birou, încât să fie vizibil. Niciodată pe canapea, deoarece este periculos și aduce ghinion. Odată ce foarfeca este deschisă și vizibilă, puteți cere minții să vă găsiți obiectul pierdut. Atunci lasați-o să acționeze. S-ar putea să vă găsiți obiectul pierdut mai repede decât era de așteptat.

Al doilea truc magic pentru a găsi un obiect pierdut este să faceți un nod

Luați o eșarfă, un fular sau orice articol vestimentar pe care le puteți lega. Apoi, concentrați-vă pentru o clipă, respirați adânc. În timp ce formați nodul, apelați la următoarea formulă: “Condu-mă pe calea ochelarilor mei”, dacă v-ați pierdut ochelarii. Adaptați sfârșitul frazei la obiectul pierdut. Apoi țineți nodul așa, până când veți găsi obiectul pierdut.

Pentru a găsi un obiect pierdut, invocați-l pe Sfântul Anton de Padova

Sfântul Anton de Padova este Sfântul obiectelor pierdute. Acesta este și motivul pentru care este unul dintre cei mai prezenți Sfinți din biserici. Catolicii și toți ceilalți, bineînțeles, pot merge la Biserică pentru a se ruga.

Sau este suficient să-l invocați pe Sfânt cu voce tare cu următoarea formulă: “Sfinte Anton de Padova, tu care faci să găsești totul, ajută-mă să găsesc ochelarii mei sau numiți orice alt lucru pierdut, iar dacă nu se poate, pentru că s-a pierdut, ajuta-mă ca să ajung la această convingere și să mă linistesc”.

Pentru a găsi un obiect pierdut, utilizați pendulul

Dacă aveți un pendul, probabil că știți deja cum să îl folosiți pentru a obține răspunsuri ca da/nu/poate. În caz contrar, este foarte ușor să improvizați unul cu un lanț și un inel, atâta timp cât vă aparțin. Multe tutorialele vă învăță modul de utilizare a unui pendul. Înainte de al utiliza, trebuie să-l calibrați.

Pentru a face acest lucru, scrieți pe bucăți separate de hârtie: Da, Nu și Poate. Îndoiți hârtiile, amestecați-le și, după ce le aranjați pe o masă suficient de îndepărtată, așezați pendulul peste una dintre hârtii. Asigurați-vă că aveți ambele picioare bine ancorate pe  pământ.

Rămâneți concentrați și urmăriți mișcarea pendulului. Se poate întoarce într-un sens, în celălalt, se poate roti în sus și în jos sau de la dreapta la stânga. Odată ce i-ați identificat mișcarea, deschideți hârtia. Acum știți cum răspunde pendulul. Repetați operația pentru cele două hârtii rămase.

Odată ce pendulul este calibrat, rămânând totuși concentrați, puneți-i întrebări de genul acesta: “Ochelarii mei sunt la birou?” Nu/”Ochelarii mei sunt acasă?” Nu/ “Ochelarii mei sunt în mașină?” Da. Puteți merge înainte bucată cu bucată. De obicei, pendulul  vă va duce acolo unde este obiectul pierdut. Nu trebuie decât să-i puneți întrebările corecte.